facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Starbucks

Starbucks
Adresse: Nedre Storgate 6 , Drammen 3015, NO
Telefonnummer: 464 26 508
By: Drammen
Rute: Nedre Storgate 6
Postnummer: 3015


åpningstider

Mandag: 07:00-21:00
Tirsdag: 07:00-21:00
Onsdag: 07:00-21:00
Torsdag: 07:00-21:00
Fredag: 07:00-21:00
Lørdag: 09:00-20:00
Søndag: 10:00-19:00


relaterte søk: Starbucks Drammen åpningstider, Starbucks Meny, Starbucks Meny priser, Starbucks ledige stillinger, Starbucks Nettbutikk, Starbucks Coffee, Starbucks gavekort, Starbucks kaffe butikk
Anmeldelser
Egentlig et koselig sted, men de har låst stoler og bord, noe som er farlig. Det går wirere tvers over inngangen til uteserveringen. Der datt et av våre barn, hvor hun hang fast i den wiren. Noen cm fra å få alvorlige hodeskader. De har fått beskjed flere ganger, men de er for unge til å skjønne konsekvensene. Det kan bli dyrt for dem.
Personalet er uhyggelig og virker deprimert. Det er også varevogner som står i veien se bildet jeg tatt der siste søndag. Lokaler er gamle og er ikke pusset opp, spesielt gulvet. Husk å vise frem studentkort, da får du studentrabatt på alt.
Svært dårlig service, jeg spurte om vann og fikk beskjed de ikke ga bort vann, men de andre som spurte om vann fikk vann av starbucks. Samt at vennina mi bestilte peach iste, men de sa de var tomme for peach iste. De andre som bestilte det etter oss fikk det. Skjerpings starbucks
God kaffe God Service og veldige hyggelig ansatte
Ganske fine lokaler. De ansatte kunne dog kanskje ryddet av bordene litt oftere, for det ender som regel opp med at jeg må rydde selv.. jeg har selv jobbet på café i mange år og da ryddet vil alltid bordene så fort kunden var reist uansett hvor travelt det var. Men, det aller meste med Starbucks er topp! De ansatte er superhyggelige og kaffien er upåklagelig - spesielt frappene. Starbucks er jo en populær café verden over så du må nok regne med at det er litt folksomt - men jeg har alltid fått sitteplass!
Dårlig kundeservice, på grensen til dårlig oppførsel. Vi er to godt voksne damer som sto lenge og ventet på å bli ekspedert. Sa fra på en høflig måte at nå var det nok vår tur. Opplevde en ung dame i kassa som var svært lite imøtekommende, nesten uvillig til å ekspedere oss, og vi ble svært provosert over mangelen på serviceinnstilling. Kaffen og maten var god, og det var et hyggelig lokale å sitte i. Vet ikke om vi kommer tilbake hit - en kjip følelse å bli ignorert på denne måten.
Mannen min fikk ikke det han sa sist her da fikk han kun kaffe med melk når han sa kaffe latte med karamell også når dem gjør feil da synes jeg at dem skal gi rabatt men nei det gjorde dem ikke så det er veldig dårlig
God drikke, hyggelige baristaer og 10/10 musikkvalg fra de ansatte.
Kaffen er like overvurdert og overpriset som det som serveres på de fleste andre amerikanske kjedesjapper. Blid betjening og fine fasiliteter trekker opp. Mye ungdom og støy, så ingen sted for en kopp kaffe i rolige omgivelser.
Fin sted for en kopp kaffe og noe søtt å bite i. Hyggelig både med en venn eller alene med en bok og headsett rask servering, men som regel en del støy. Aldri hatt problemer med å finne sitteplass. Kaffen er ikke den beste, men den fungerer.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Starbucks.

Drammen kaféer & kaffebarer

åpningstider, plassering. Nedre Storgate 6 kart bykart, satellitt visning. Starbucks adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Starbucks. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Starbucks med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Jovialen Jovialen 362 meter God kaffe og god stemning! Redder togturen og gir litt stemning og varme hvis man må ...
Fristelse Café Fristelse Café 573 meter
Tom Aspebakken Engros Tom Aspebakken Engros 4 km Alltid god hjelp å få. Skulle hatt lengre åpningstid på feks torsdager.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler