facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kalvøya

Kalvøya
Adresse: Kalvøya , Bærum 1337, NO
By: Bærum
Rute: Kalvøya
Postnummer: 1337



relaterte søk: Kalvøya parkering, Kalvøya Ålesund, Kalvøyafestivalen, Festival Kalvøya, Prudence Kalvøya, Kalvøya 1978, Kadettangen, Kalvøya-festivalen 2021
Anmeldelser
Kalvøya har lang historie som friluftsområde for Bærums Befolkning: Mange flotte strender rundt hele øya som gjør at du kan utnytte solen der den er hele dagen. Med mange flotte opparbeidende turstier er det enkelt å gå tur he. Flere fotballklubber i nærheten bruker også de flotte områdene sentralt på øya til fotballtrening og kamper. På østsiden ligger et naturistområde. På nordsiden er det et naturreservat med fossil-førende kambrosilurske bergarter tilhørende Oslofeltet. I sør er det også interessante, 90° vendte havbunnsavsetninger fra kambrosilur med skiftevise skifer- og kalksteinslag, her med et betydelig kalkinnslag. Midt på øya er det fredete gravrøyser fra bronse- og jernalderen. Kalvøya har tidligere vært beitemark for Kjørbo gård. Kommunen ervervet øya i 1939 og broforbindelsen kom i 1963. Det berømte Kalvøyafestivalen var også her fra 1971 til 1997.
Så deilig å være der. For mange mennesker men det er fortsatt mulig å finne ditt eget sted. Øya har naturgym, frisby park, naturiststrand. Øya har også base for Bærumkajjak klubb. Det finnes football bane, vollyball bane og mange strender på øya. Lett tilgjengelig fra Sandvika til foots eller med sykkel. Har også toalett og drikkr vann kraner. It is a must!!!!
Topp sted!!! Synd at noen få behandler det som søppelplass. Det er nok av søppelkasser, som jevnlig blir tømt og så å si aldri er fulle. Hvorfor er det da så mye søppel rundt omkring? Oppfordrer alle besøkende til å ta to ting som ikke hører hjemme i naturen opp i en søppelkasse.
Sommerparadis for enhver aldersgruppe. Må besøkes!
Selv om det går en strøm av folk, så stri, at man lurer på om det er magi som gjør at broen ikke bryter sammen under vekten, kan man finne steder å være folkesky.
Fint for barn og foreldre til og både bade og ha hyggelig familie samlinger med grilling og kos. Pluss at det selges smørbrød og drikke fra vogner som går rundt på stranda.
Legger min daglige tur dit. Flott tursted med hyggelige mennesker på tur
Kalvøya is situated in the inner Oslofjord. The island is right outside of Sandvika in Bærum. The island has been connected to the mainland by a suspension bridge to Kadettangen since 1963. Kalvøya is one of the most popular bathing spots in Bærum
Store arealer og muligheter til både bading, fisking, ballspill med mer...
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kalvøya.

Bærum lokale perler

åpningstider, plassering. Kalvøya kart bykart, satellitt visning. Kalvøya adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kalvøya. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kalvøya med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Kolsåstoppen Kolsåstoppen 4 km Kort tur opp Kolsåsbakken, og du får panoramautsikten over Bærum, Oslo og Oslofjorden...
Polhøgda Polhøgda 6 km
Grini-museet Grini-museet 8 km Grinimuseet beskriver en viktig del av krigshistorien. Interessant foredrag og flinke...
Streptokåken studenthytte Streptokåken studenthytte 13 km Fin og koselig hytte. Har utedo, ikke innlagt vann og fant noe muselort rundt omkring...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler