facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kolsåstoppen

Kolsåstoppen
Adresse: Kolsås , Bærum , NO
By: Bærum
Rute: Kolsås



relaterte søk: Kolsåstoppen moh, Kolsåstoppen vulkan, Kolsåstoppen høyde over havet, Kolsåstoppen Søndre, Kolsåstoppen rundt, Søndre Kolsåstoppen parkering, Kolsåstoppen Kart, Kolsåstoppen kort tur
Anmeldelser
Kort tur opp Kolsåsbakken, og du får panoramautsikten over Bærum, Oslo og Oslofjorden. Gratis parkeringen på Kolsås Skisenter.
Flott tur, fin sti og vakker utsikt
Fin trening å gå opp, fantastisk utsikt over Bærum og Oslofjorden.
Anbefales til alle dere som elsker tur. Herlig følelse når du når toppen
Fantastisk utsiktspunkt! Enklere tilgjengelig enn man skulle tro.
Viktig å ikke bare dra til søndre Kolsås!
Anbefaler å ta en tur bort til utsiktspunktet, som ligger noen få hundre meter fra selve nordre Kolsåstoppen.
Topp med utsikt som gir mye igjen for innsatsen, siden det er relativt kort å gå opp dit. Vi gikk til søndre Kolsås først, som etter min mening har enda finere utsikt. Merk at merkingen av stien er litt misvisende noen hundre meter etter du passerer tjernet mellom søndre og nordre. Etter en litt bratt bakke ser det ut som man skal følge stien rett fram, men man skal opp til venstre. Noen hadde knytt et blått plastbånd for å hjelpe til, ser du det er det dit du skal. Da er det egentlig bare et par hundre meter igjen til nordre toppen.
En god utfordring for personer som ikke er vant til å bestige fjell med en fantastisk premie på slutten i form av fin utsikt. Sterkt anbefalt introduksjon til hiking om du vurderer å starte med, siden det gir nybegynner en god utfordring uten å være for stor.
Fantastisk utsikt uten noe avskrekkende tur. Det tar bare rundt en halvtime å gå opp til denne høyden. Derfra har man en super utsikt og ser hele Oslo og utover fjorden. Både busstopp og parkeringsplass ved Stein gård, hvor det er merket sti fra. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kolsåstoppen.

Bærum turgåing

åpningstider, plassering. Kolsås bærum lokale perler kart bykart, satellitt visning. Kolsåstoppen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kolsåstoppen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kolsåstoppen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Kalvøya Kalvøya 4 km Kalvøya har lang historie som friluftsområde for Bærums Befolkning: Mange flotte stre...
Grini-museet Grini-museet 7 km Grinimuseet beskriver en viktig del av krigshistorien. Interessant foredrag og flinke...
Polhøgda Polhøgda 8 km
Streptokåken studenthytte Streptokåken studenthytte 8 km Fin og koselig hytte. Har utedo, ikke innlagt vann og fant noe muselort rundt omkring...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler