facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for KIWI Ulefoss

KIWI Ulefoss

Info

Dagligvarebutikk

Adresse: Ulefossgata 14, 3830 Ulefoss, Telemark, Norway
Telefonnummer: 35944400
By: Ulefoss
Rute: Ulefossgata 14
Postnummer: 3830


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 07:00 - 23:00


relaterte søk: meny ulefoss, kiwi skedsmokorset, coop ulefoss, kiwi holsetgården, kiwi no, kiwi mortensrud ledige stillinger
Nærliggende lignende selskaper
Meny Ulefoss Meny Ulefoss 65 meter Dagligvarehandel
Extra Extra 275 meter Utrolige Koselige annsatte og veldig behjelpelig mot folk som sitter i rullestol. og ...
Vår Gård shii-take fra Telemark Vår Gård shii-take fra Telemark 5 km Vi på Vår Gård produserer shiitake på den gamle måte. Vi dyrker de på trestokker. Det...
Anmeldelser
Fin butikk, men hyggelig betjening
Heilt normal kiwi
Trivelig betjening og fin Kiwibutikk.
Stort og romslig. God parkering. God service :. Det eneste som jeg ikke syns noe om var brødmaskinen. Den burde vært skiftet og fått en bedre plassering.
Alltid koselig å handle på Kiwi på Ulefoss hyggelig betjening, gode kjøttprodukter . Anbefales
Handler inn for en 1 mnd hver trippel trumf, og her blir enkelte ansatte sure og skuler. Ved full handkekorv, istedet fir at en handler litt mere enn en kurv. Er ikke alle som bor og som er innom butikken hver dag. Så jeg skal begynne å handle trippel trumf på Rising igjen.
Stor, oversiktlig og lys butikk med et godt utvalg. En super plass å stoppe for å handle inn ting hvis man kjører forbi Ulefoss. Kort vei fra Riksvei 36, og mange parkeringsplasser rett ved butikken.
Ok butikk,og rimelig.
i det siste er jeg ikke veldig fornøyd med kasserere, poteter på 18,90 slår igjennom som 22,90. Og dette er ikke det første tilfellet av bedrag!
En helt vanlig Kiwi-butikk, men den ligger strategisk til langs hovedveien og har 2 hurtigladere for elbil. Fint sted å stoppe på vei til hytta for å handle og lade.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler