facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kleiva Camping

Kleiva Camping

Info

En campingplass i naturskjønne og barnevennlige omgivelser.
Fint turterreng for enhver smak, både på land og sjø.
Campingvogner, bobiler og telt.

Historie

En campingplass som ligger i naturskjønne og barnevennlige omgivelser.

Booking og administrasjon i samarbeid med Kolvereid Familiecamping.

Resepsjon med kiosk, oppholdsrom og fri Wifi.

Fint turterreng for enhver smak, både på land og sjø.

Oppstillingsplass for campingvogner, bobiler og teltplasser. Lekeplass med trampoline, husker og sandkasse.

Fasiliteter:
Hytter med plass til 2 til 6 personer.
Utleie av båter, gjesteplass ved flytebrygge og plass til utsetting av båt. Sanitæranlegg med vaskemaskin og tørketrommel. Fantastisk natur. Gratis trådløst bredbånd!

Norsk Caravan Club - TOPP CAMPING
Topp - Camping er en campingkjede hvor det er medlemmene som har valgt ut plassene. Det er ca. 800 større campingplasser i Norge i dag, hvorav 90 er medlem i NCCs Topp Camping. Det er ikke alltid de flotteste plassene, men det er plasser hvor caravanistene blir godt mottatt av vertskapet. NCC´s medlemmer får på disse plassene en rabatt ved at hvert åttende døgn er gratis.

Store hytter:
Tre store hytter med bad/WC og sengeplass for inntil seks personer. En av hyttene har to soverom og hems, den andre har to soverom, den tredje har tre soverom. Sengetøy/håndklær kan bestilles.

Våre store hytter inneholder
• Sengeplass for inntil 6 personer
• Utstyr for selvhushold
• Kjøleskap og komfyr
• TV og Bredbånd
• Bad med dusj og toalett
• Veranda med utsikt

Enkle hytter:
To ett roms campinghytter for to personer nært sanitærbygget. Dette er en rimelig og enkel hytte for overnatting.

Våre enkle hytter inneholder:
• Sengplass for inntil 2 personer
• Utstyr for selvhushold
• Enkelt kjøkken kjøleskap, kokeplate og mikrobølgeovn
• Parkering inntil hytten
• TV og Bredbånd
• Liten veranda

Adresse: Evenstad, 7900 Rørvik
Telefonnummer: 90190516
on.gnipmacavielk@ebbefla
By: Rørvik
Rute: Evenstad
Postnummer: 7900



relaterte søk: nesset camping rørvik, overnatting rørvik, rørvik camping nord trøndelag, camping nærøy, kolvereid camping, overnatting rørvik vikna, overnatting vikna, billig overnatting rørvik
Nærliggende lignende selskaper
Nesset Camping Rørvik Nesset Camping Rørvik 8 km Fin plass med mange "skjermede" bobilplasser. Utsikt til indre skipslei, hv...
Nesset Camping Nesset Camping 8 km Fantastisk plass, kunne vært mer dusjer.
Løvøen Gård Løvøen Gård 12 km Ikke noe mer en helt ok overnatting
Anmeldelser
Noe nedslitt.ikke fiber eller WiFi i annet enn resepsjonsbygninge .
Trivele å fin camping. Enkel å grei selvboking. Bra sanitæranlegg og ikke så langt til Rørvik by å resten tå øyriket Arne og Vigdis
Enkle, men svært gode fasiliteter med dusjer, vaskemaskin, kjøkken.. Selvbetjening Vipps, men til en svært hyggelig penge. Teltplasser er ikke så godt merket, men henvises til område bak resepsjonsbygget. Så for enkel overnattinger dekker det alt!
En av de beste stedene vi har vært innom. Rimelig plass hvor dusj, vask og strøm inngår i prisen. Slipper alt tull med med mynter og poletter. Sanitæranlegg meget bra. Skikkelig oppstillingsplasser.
Trivelig og ryddig campingplass i fine omgivelser. For det meste fastboende campingvogner/spikertelt. Vi teltet en natt. Veldig fint og rent sanitæranlegg, dusj og tilgang til vaskemaskin var inkl i døgnprisen på 160 kr for telt. Fin lekeplass for barn. Campingplassen er ikke betjent, men tlf nr er oppgitt, og enkelt å betale med vipps.
Flott sted. Fantastiske sanitære forhold. Her var det bra valuta for pengene. Man fant en plass og gjorde opp med Vipps. Gikk kjempefint. Kommer gjerne tilbake.
En kjempefin plass og trivelig betjening. Stille og rolig og med fin utsikt. Gratis dusj var det også Anbefales på det varmeste. Nærme Rørvik og der var det mye shopping muligheter
Flott og ren camping. Bra pris. Flott og rent sanitæranlegg. Flott natur. Anbefales.
Vi lå 2 netter i en liten campinghytte. Vi var veldig fornøyde. God plass, rent og gode senger. Et fredelig og hyggelig sted. Anbefales!
Flott sted ved kysten av vikna. Kort vei til de fleste attraksjoner i området. Det eneste negative er at det ikke er kiosk på området.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler