facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nesset Camping Rørvik

Nesset Camping Rørvik

Info

Sentrumsnær og rolig campingplass med enkle utleiehytter og -leiligheter. Utleie av båter uten motor. Gode fiskeforhold.
Sesong: april - september.

Historie

Vi har plass til ca 50 bobiler og campingvogner, på fine og usjenerte plasser med sjøutsikt.
Det er 16 enkle hytter med kjøleskap og kokemuligheter, hver har fire senger uten sengetøy. Det er også fire leiligheter med bad, kjøkken og soverom.

Henvendelser om leie av plass til bobil/campingvogn, hytter og leiligheter gjøres på telefon 74390660.

Adresse: Ner-Haltvikveien 17, 7900 Rørvik
Telefonnummer: 004774390660
By: Rørvik
Rute: Ner-Haltvikveien 17
Postnummer: 7900



relaterte søk: nesset camping rørvik norge, overnatting rørvik, rørvik camping nord trøndelag, neset camping, kleiva camping, billig overnatting rørvik, nesset fjordcamping, camping austafjord
Nærliggende lignende selskaper
Kleiva Camping Kleiva Camping 8 km Noe nedslitt.ikke fiber eller WiFi i annet enn resepsjonsbygninge .
Anmeldelser
Fin plass med mange "skjermede" bobilplasser. Utsikt til indre skipslei, hvor Hurtigrutene passer om kvelden. Den siste stjerna kommer når ett tidsmessig sanitæranlegg er på plass, gjerne sentralt plassert på campingplassen.
Vet lite om stedet, beliggenheten er veldig bra, men veien dit kan være kronglette. Når man tar av på Hansvikveien kjører de fleste rett fram over Engasveien og havner nede hos Egersund Net. Det skulle vært ett nytt skilt oppe på krysset Omkjøringsveien og Engasveien.
Teltet her med hund. Betalte 150 kr for en natt. Dusjing koster 10kr for 5min dusjing. Ikke imponert over denne campingplassen. Sanitæranlegget var plassert på ene enden av plassen, så langt å gå om du blir plassert på feil side. Det var også utdatert, og klar for modernisering og utvidelse. Varmtvann for oppvask kostet også penger, og det var bare utslagsvask tilgjengelig for dette. Bakken var også full av stein, vanskelig med teltplugger. På den annen side var plasseringen helt ok. Fin utsikt mot fjorden, og fikk se hurtigruta på nært hold. Personalet var også veldig hyggelig og serviceinnstilt.
Fantastisk plass, kunne vært mer dusjer.
Flott beliggenhet, men ikke imponert over fellesanlegget. Det er slitt og umoderne. Dessuten er det dårlig renhold. Kommer gjerne tilbake dersom dette utbedres
Fantastisk sted. Fint plassert i naturen med naturlige lommer for plassering av telt, vogner og bobil. Samtidig som det var nære til Rørvik sentrum.
Nesset leverte. Hyggelig vertskap. Enkle, rene forhold. Mange og varierte fine plasser. Bare så synd at de nedlegger plassen denne høsten. Takk for oss!
Enkel standard men trivelig camping. Kjøleskap og en liten kjøkkenkrok i hyttene. Felles toalett i egen bygg.
Ligger veldig fint til ved Hurtigrutens inn og utseiling fra Nord. Noe slitte fasilitets hus.
Flott beliggenhet. Svært lite oppdatert sanitæranlegg. Stort sett rent.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Nesset Camping Rørvik med offentlig transport


Haltvika 280 meter
7606
Haltvika 280 meter
Haltvika 280 meter
7606
7607

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler