facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Klinikk Oslo

Klinikk Oslo

Info

Hos Klinikk Oslo finner du noen av Norges beste og mest erfarne eksperter innen injeksjonsbehandlinger. 4 av 5 underviser på Senzi/Høyskolen i Buskerud.

Historie

Hos Klinikk Oslo finner du noen av de mest erfarne sykepleierne i Norge innen injeksjonsbehandlinger med Botox, Restylane og Teosyal. Her finner du Dr. Opsahl, Dr. Sayed, Sykepleier Anne, Sykepleier Cathrine (tidl. Beth's Beauty) og Sykepleier Stine. Det gir en ekstra trygghet at vi har samarbeid med hudlege og plastikk kirurg, slik at du skal kunne føle deg trygg på å bli behandlet på beste måte. Vi har også noe av det mest moderne laser- og RF utstyr på markedet. Vi kan også tilby figurforming med en helt ny Cooltech maskin (ny september 2017). Våre behandlinger betales av pasienten eller i noen tilfeller av forsikringsselskap etter forhåndsgodkjenning. Vi har relativt korte ventetider og du trenger ikke henvisning fra allmennlege for å bestille time hos oss.

Vår oppgave

Vårt mål er å tilby effektive og trygge behandlinger til en fornuftig pris.

Etikett

Klinikk Oslo er et kompetansesenter for kosmetisk medisin. Vi har noen av Norges beste og mest erfarne eksperter innen injeksjonsbehandlinger som Botox og Teosyal, Restylane og Juvederm.

Produkter

Se klinikkoslo.no/prisliste"Klinikk Oslo tilbyr ansiktsbehandlinger, filler, toxin, cooltech fettfjerning, hårfjerning med diodelaser, behandling av sprengte blodkar og mer. Alle våre sykepleiere som arbeider med injeksjoner har mer enn 5 års erfaring og har utført mer enn 5000 injeksjoner, og alle bortsett fra en underviser andre leger og sykepleiere for Senzi Akademiet og for Esthetica Medical."
Adresse: Hegdehaugsveien 31 , Oslo 0352, NO
Telefonnummer: 22 98 05 38
By: Oslo
Rute: Hegdehaugsveien 31
Postnummer: 0352


åpningstider

Mandag: 12:00-17:00
Tirsdag: 09:00-17:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 09:00-19:00
Fredag: 09:00-17:00

Anmeldelser
Må bare si at dette er noe av de mest profesjonelle jeg noen gang har vart bort i. Jeg er veldig redd for sprøyter og slike ting og her blev alt gjort i min tempo. Etter dette besøket blir de vanskelig at besøke noen annen i denne bransjen. Bemøtende 9/10 Behandling 10/10 Behandlare 10/10 Pris 9/10Tjenestene: Leppefiller
Jeg skulle ta svettebehandlig og har hatt dårlige erfaringer med sprøyter, men så fikk jeg veldig profesjonell og beroligende sykepleier med navn Hege som tok veldig hensyn. Som jeg absolutt vil anbefaleTjenesten: BOTOX-behandlinger
Gode behandlere, smilende resepsjonist. Ivaretakende, og dyktige. Går aldri andre steder! Anbefales.Tjenesten: Leppefiller
Jeg er enig i at sykepleier Anne er veldig hyggelig, uten tvil. Resultatet derimot var noe av det mest latterlige jeg har vært med på. 30 dager til og med etter etterfyll var jeg glatt og fin, men så var alt som før. Jeg har tidligere brukt skjønnhetslegen som er kjent for halve prisen av dette og effekten her varte dobbelt så lenge. Jeg sendte inn klage på dette og sjefen Olav Espeland ringte meg to ganger. Enda jeg hadde sendt inn video for å dokumentere resultatet etter 30 dager. Han ringte igjen tilbake for å sende meg en statistikk som viser hvordan resultatene burde være noe som jeg åpenbart finner på google etter første søk, så legger han til at vi kan ikke gi deg en gratis behandling fordi du virker som en person som bare kommer til å kreve gratisbehandlinger. Send meg en gjerne en melding, så skal jeg sende min video til deg før du drar hit.
Jeg opplevde at Stine sykepleier som jobber der har ikke tilreklig erfarenhet. Veldig dårlig med å ta vare på sine kunder . Har ringt å sa at jeg er ikke fornøyd med behandling. Hun klarar ikke gjøre sitt jobb stine. Hun send meg hjem å sa vente 14 dager så ser du resultat. Det har ikke skjedd noen endringer . Da ringde jeg til resepsjonen. Sa kan Stine ringe meg. Hun ringde aldri tilbake. Sa kan jeg få mine penger ingen svar. Har betalt mye. Dette er min opplevelse. Ga flere dager chanse for hun skulle ringe . Men jeg vil ikke andre skal oppleve det samme som jeg har opplevd dårlig servic . Detta var 12. 2019.
Dyktige og veldig hyggelige
Miss visende åpningstider.. 2 ganger denne uke stengt dør midt på dagen. om så varierende åpningstider så fjern åpningstider på nett og PÅ DØREN. Hilsen fast kunde.
En Klinikk full av god ekspertise, der jeg virkelig føler at jeg blir ivaretatt og får de beste resultater. Tusen Takk :
Veldig fornøyd med service og behandling!
Dyktige behandlere og hyggelig miljø :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Klinikk Oslo med offentlig transport


Homansbyen 90 meter
11N
1N
2N
Homansbyen 100 meter
19
Welhavens gate 150 meter
17
18
19
Welhavens gate 160 meter
11N
19N
1N
2N
Homansbyen 180 meter
21

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Klinikk Oslo.

Oslo skjønnhet & velvære

åpningstider, plassering. Hegdehaugsveien 31 oslo helse & medisin kart bykart, satellitt visning. Klinikk Oslo adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Klinikk Oslo. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Klinikk Oslo med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler