Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Klinikk Oslo

Klinikk Oslo

Info

Hos Klinikk Oslo finner du noen av Norges beste og mest erfarne eksperter innen injeksjonsbehandlinger. 4 av 5 underviser på Senzi/Høyskolen i Buskerud.

Historie

Hos Klinikk Oslo finner du noen av de mest erfarne sykepleierne i Norge innen injeksjonsbehandlinger med Botox, Restylane og Teosyal. Her finner du Dr. Opsahl, Dr. Sayed, Sykepleier Anne, Sykepleier Cathrine (tidl. Beth's Beauty) og Sykepleier Stine. Det gir en ekstra trygghet at vi har samarbeid med hudlege og plastikk kirurg, slik at du skal kunne føle deg trygg på å bli behandlet på beste måte. Vi har også noe av det mest moderne laser- og RF utstyr på markedet. Vi kan også tilby figurforming med en helt ny Cooltech maskin (ny september 2017). Våre behandlinger betales av pasienten eller i noen tilfeller av forsikringsselskap etter forhåndsgodkjenning. Vi har relativt korte ventetider og du trenger ikke henvisning fra allmennlege for å bestille time hos oss.

Vår oppgave

Vårt mål er å tilby effektive og trygge behandlinger til en fornuftig pris.

Etikett

Klinikk Oslo er et kompetansesenter for kosmetisk medisin. Vi har noen av Norges beste og mest erfarne eksperter innen injeksjonsbehandlinger som Botox og Teosyal, Restylane og Juvederm.

Produkter

Se klinikkoslo.no/prisliste

Adresse: Hegdehaugsveien 31 , Oslo 0352, NO
Telefonnummer: 22 98 05 38
By: Oslo
Rute: Hegdehaugsveien 31
Postnummer: 0352


åpningstider
Mandag: 12:00-17:00
Tirsdag: 09:00-17:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 09:00-19:00
Fredag: 09:00-17:00

Google vurderinger
Superfornøyd tusen - takk:- filler-behandlere! byens proffeste.
God ivaretatt at ekspertise, får av full der og de : tusen jeg takk beste resultater. Klinikk virkelig en jeg blir føler.
Behandlere og dyktige hyggelig miljø :.
Fornøyd med veldig service og behandling!.
Folk flinke :.
Service! flinke fantastisk og hyggelige behandlere. .
Kunde. På uke åpningstider fast på denne ganger stengt om 2 åpningstider fjern åpningstider. . Dagen. Hilsen visende døren. Og så miss dør så på midt nett varierende.
İ klinikken beste oslo!!.
Nærliggende lignende selskaper
Vika Terrassen Vika Terrassen 850 meter
KAN Frisør KAN Frisør 1.89 km
Dugg Briskeby Dugg Briskeby 580 meter
Abzint frisør Abzint frisør 1.42 km
Siste Mohikaner Siste Mohikaner 250 meter
Alles Beauty Alles Beauty 1.31 km
Hl Frisør Tran 1.86 km
White Studio White Studio 1.55 km
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Klinikk Oslo

. Oslo oslo skjønnhet & velvære åpningstider, plassering. Hegdehaugsveien 31 oslo helse & medisin kart bykart, satellitt visning. Klinikk Oslo adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Klinikk Oslo. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Klinikk Oslo med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler