Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for SASU - Livsstilstjenester levert der du er. Når du vil, hvor du vil.

SASU - Livsstilstjenester levert der du er. Når du vil, hvor du vil.
SASU er en plattform som gjør det enklere for kunder å komme i kontakt med profesjonelle tjenesteytere innen livsstil. Tjenestene vi fokuserer på er innen fitness, helse, velvære, skjønnhetspleie og hår. Med "når du vil, hvor du vil" mener vi at du kan be tjenesteyteren utføre tjenesten på en lokasjon av ditt valg - hjemme, på arbeidsplassen, i parken, på hotellet, osv. Du sender en forespørsel og tjenesteyteren godkjenner. Så enkelt er det!

Å ta seg tid til selvpleie/egenpleie i en travel hverdag, kan være utfordrende. Slik bør det ikke være! Tjenesten SASU sitt formål er å gjøre det enklere for deg å prioritere egen velvære og helse.

Via SASU kommer du i kontakt med mobile leverandører (“SASU Pro”) som kan møte deg der du er og da slipper du bl.a. upraktiske åpningstider, trafikk-kork og vansker med å finne en parkeringsplass.

Våre leverandører (SASU Pro) og kunder er ID-sjekket. Og vi lar både tjenesteytere og kunder skrive anmeldelser og varsle til oss dersom noen har negativ atferd.

Typiske tjenester man kan bestille på SASU er:
- Personlig trener hjemme
- Personlig trener til jobben
- Yogainstruktør hjemme
- Yoga for alle på jobben
- Makeupartist til bryllupp
- Makeupartist som kommer hjem til deg
- Massør hjem til meg

Andre tjenester du kan få levert til der du er via www.sasu.no:
Personlig trener, yoga, pilates, massasje, kostholdsveiledning, fysioterapi, osteopati, makeup/sminke, damefrisering, herrefrisering & barber, bryllup, bryn & vipper, hårfjerning, hennamaling.
Adresse: Apotekergata 10B, 0180, Oslo
Telefonnummer: 91811163
By: Oslo
Rute: Apotekergata 10B
Postnummer: 0180


Nærliggende lignende selskaper
Vika Terrassen Vika Terrassen 680 meter
Klinikk Oslo Klinikk Oslo 580 meter
KAN Frisør KAN Frisør 2.32 km
Abzint frisør Abzint frisør 970 meter
Siste Mohikaner Siste Mohikaner 350 meter
Alles Beauty Alles Beauty 780 meter
Hl Frisør Tran 1.28 km
White Studio White Studio 1.03 km
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

SASU - Livsstilstjenester levert der du er. Når du vil, hvor du vil.

. Oslo oslo skjønnhet & velvære åpningstider, plassering. Apotekergata 10B kart bykart, satellitt visning. SASU - Livsstilstjenester levert der du er. Når du vil, hvor du vil. adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på SASU - Livsstilstjenester levert der du er. Når du vil, hvor du vil.. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om SASU - Livsstilstjenester levert der du er. Når du vil, hvor du vil. med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler