facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Koie Ramen

Koie Ramen
Adresse: Osterhaus gate 13 , Oslo 0183, NO
By: Oslo
Rute: Osterhaus gate 13
Postnummer: 0183


åpningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 12:00-22:00
Søndag: 12:00-22:00


relaterte søk: Koie Ramen foodora, Koie Ramen Oslo meny, Koie Ramen booking, Koie Oslo, Koie Ramen meny, Koie Ramen Bjørvika meny, Koie Ramen Munch meny, Koie Ramen pris
Anmeldelser
Dette er mitt favorittsted å spise! Her snakker vi Tonkatsu ramen, karage og gyoza, så og si hver gang det regner eller jeg bare vil ha en digg følelse i magen. Etter disse måltidene må jeg legge meg ned for å fordøye, siden porsjonene er så store. Men jeg kommer igjen og igjen for akkurat denne matopplevelsen. Det er alltid fullt og det er alltid kø, men det er verdt å vente. Litt bråkete siden akustikken i lokalet ikke er helt optimal, men lyden drukner når maten kommer på bordet. Effektiv service og servitører som er på! Må besøkes.
Tydelig inn-og-ut sted, inventaret innbyr ikke til de lange dvelestundene. Måtte vente ute i -15 på bord, ikke greit. Relativt rask og grei service, uten noe ekstra. Maten var god, men overrasket over at det ble brukt ribberullade i en rett som beskriver pork belly - hadde forventet kjøttstykker som kommer fra et helstekt srykke og ikke nie som ligner på pålegg.. Sykt gode egg!
Har vært på Koie siden de har åpnet. Og har egentlig ingenting å klage på, maten er nydelig. Service er bra. Er alltid busy der, men de klarer fortsatt å levere maten raskt. Men den ene gangen så ble jeg "satt på plass" og "belæret" av en servitør fordi jeg satt et glass oppå en tallerken som fortsatt hadde saus på seg. Noe som var fyfy fordi fett, vaskemaskin, glass ingen god kombo. Jeg beklaget og sa at det var min feil, men han ga seg ikke. Jeg har for så vidt ikke sett h*n etter det, men jeg synes fortsatt det var en rar måte å si ifra på.
Fantastisk mat, både ramen og sideretter. Lokalet var dessverre veldig bråkete, og stolene var ganske ubehagelige. Dette er altså ikke et sted man sitter og prater lenge over maten, men absolutt et bra sted for et raskt, deilig måltid. Anbefaler å spise her utenfor rushen.
Kald kylling og monoton kjedelig smak på kraften . Egget var vel eneste smakfulle enhet i retten . Og høydepunktene for besøke var kald grønn te og forlate sjappa . Har vært gjest hos Koie siden første dag . Men dette som ble servet nå var langt under pari. Ventet eksakt 31min på maten fra bestilling .og alikevel får man servert varm "nuddel suppe " med kald kylling og kaldt egg .
Kona og jeg hadde lyst til å prøve ramen for første gang og dro hit. Vi ble ikke skuffet. Gode porsjoner og fornuftige priser. Stilrent og intimt lokale. Maten var veldig god. Stedet er ganske populært, så man må regne med at det er litt bråkete.Mat: 5/5
Koie Ramen i Osterhaus’ gate er bare digg Favorittsted for enkel middag i Oslo. Har gått hit ofte i perioden 2020-2022. Tantanmen anbefales, gjerne med ekstra pork neck Lite sted, mye folk, men god service. Japansk Asahi øl på fat er topp. Løp og spis!
Utrolig god mat! Kommer absolutt tilbake. Det var stor pågang når vi var der, som gjorde at det tokk tid før maten kom. Porsjonene var også veldig store.
Vanvittig god ramen og mindre retter som karaage, gyōza og edamame. Noe dårlig akustikk, litt vonde krakker og ganske varmt, men ellers helt topp! Veldig hyggelige ansatte :
Skuffende opplevelse Etter å ha lest så mange gode anmeldelser om Koie Ramen i Oslo gledet jeg meg til besøke restauranten og smake den fantastiske ramen som får folk til å stå og vente i utendørskø for. Da jeg spiste et par skjeer, kjente jeg en blanding av skuffelse og vantro - ramen smakte jo ikke noe mer en salt med hint av fiskesmak, hvordan kan den være så populær? For meg var den så smaksfattig at jeg forlot restauranten dypt skuffet og med følelse av bortkastede penger. Så jeg vil gjerne advare folk, som har litt høyere forventninger til mat, IKKE GÅ DITT!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Koie Ramen med offentlig transport


Jakob kirke 120 meter
34
54
Hammersborggata 220 meter
130N
140N
150
160
250
250E
250N
255E
37
Nybrua 310 meter
11N
12N
Nybrua 320 meter
11
12
17
18
Storgata 350 meter
11
12
17
18

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Koie Ramen.

Oslo ramen

åpningstider, plassering. Osterhaus gate 13 kart bykart, satellitt visning. Koie Ramen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Koie Ramen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Koie Ramen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler