facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kom og Dans Lillestrøm

Kom og Dans Lillestrøm

Info

Kom og Dans Romerike har ukentlige dansekurs på Lillestrøm og Jessheim. Lillestrøm har swingkurs på tirsdager og Jessheim har swingkurs på onsdager. I tillegg har vi dansekvelder.

Historie

KOM OG DANS er en organisasjon som arrangerer dansekurs, dansefester, dansecamper og dansereiser. Arbeidet er basert på frivillig innsats av mer enn 300 aktive instruktører, og enda flere ledere og ressurspersoner rundt omkring i Norge. Kom og Dans er også store i Danmark og på Island, og har også en avlegger på Færøyene. Vår drivkraft er egen danseglede, og ønsket om at andre skal ha det like morsomt som oss!

Kom og Dans er ingen medlemsorganisasjon som baserer seg på offentlig støtte. Derfor opererer våre dansemiljøer vanligvis ikke med medlemslister eller medlemsavgift. Alle interesserte kan bare komme og delta på våre kurs og aktiviteter.

På fester og arrangementer i Kom og Dans serveres ikke alkohol. Vår "rus" er danseglede og den positive effekten av at folk i alle aldre og samfunnslag kan møtes i et trygt og sosialt miljø med hyggelige mennesker. Slik kan voksne, ungdom og barn delta sammen på fester, camper, reiser etc. Ett av våre hovedmotto har vært:

"Den som danser drikker mindre."

På kurs hos oss lærer du fort "koden" som gjør at man ikke behøver ekstra stimulans av rus for å tørre å danse og du vil erfare at man hygger seg best med dans når "hodet er klart".

Vi gleder oss til å få danse med deg også!

Adresse:
By: Lillestrøm



relaterte søk: Kom og Dans Jessheim, Kom og Dans Oslo, Kom og Dans Langhus, Kom og Dans arrangementer, Kom og Dans Askim, Kom og Dans Lørenskog, Kom og Dans Sandvika, Kom og Dans Namsos
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Kom og Dans Lillestrøm med offentlig transport


Lillestrøm kirke 120 meter
100
2871
3172
3175
340
Stortorget 220 meter
335
360
St. Magnus plass 420 meter
335
360
Kjerulfs gate 450 meter
320
470
480
490

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kom og Dans Lillestrøm.

Lillestrøm danser

åpningstider, plassering. Kom og Dans Lillestrøm adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kom og Dans Lillestrøm. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kom og Dans Lillestrøm med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler