facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kongeparken

Kongeparken
"Kongeparken er en fornøyelsespark ved Ålgård i Gjesdal kommune med over 60 attraksjoner. Kongeparken er Rogalands største turistattraksjon og den største fornøyelsesparken på Vestlandet!"
Adresse: Kongsgata 20 , Ålgård 4330, NO
Telefonnummer: 51 61 26 66
By: Ålgård
Rute: Kongsgata 20
Postnummer: 4330


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-18:00
Søndag: 10:00-18:00


relaterte søk: Kongeparken halloween, Kongeparken billetter pris, Parkering Kongeparken, Buss til Kongeparken, Bate Kongeparken, Kongeparken mat, Kongeparken overnatting, Kongeparken Stupet
Anmeldelser
Topp atmosfære og utrolig gøy for både barn og voksne, Her får du valuta for pengene dine. Lite minus er jo ventetiden og då kun ca 3 min i vær karusell Men her fyker fort ein hel dag. Et råd er å ta pauser drikk godt og ha gjerne litt niste med deg. Så sant du ikke vil brette opp lommeboken og ta maten her. Full forståelse at det koster og drive fornøyelsespark og da er det vi som dekker dette. Men for all del sammenlignet med andre så er Kongeparken rimeligere. Det bli full pott på stjernene da det er mye positiv her. Rene og fine toaletter. Mange utsalgs stedet for mat og drikke. Oversiktlig med god skilting. Flinke høflige og service innstilte ansatte. Og sist men ikke minst råbra karuseller. Marknads Portalen Norge anbefaler Kongeparken
Alt for lite personell og mye gjester gjør at mann står unødvenig mye i køer. Mye kunne vært løst på en annen måte inne i parken for å gjøre gjestenes opplevelse bedre som det å ha tilstrekkelig åpne billettboder og bedre køavvikling ved dei populære karusellene.
Var der ein måndag i juli med sjuåringen. God parkering kr 79,- vis APCOA + 2,- i ei uforståeleg Serviceavgift og ingen kø i inngangen, der vi fekk kart over parken. Spurte om råd og blei sendt til ein plass der vi kunne få billett til sjokoladefabrikken og brannstasjonen. Vi oppdaga noko bank-greier og spurte om info. Minibanken funka ikkje, men vi fekk tak i eit kort og minimalt med info. Unge tilsette gir ikkje alltid eit smil eller god hjelp, men vi tålar det. Etter kvart finn vi symbolet i kartet som seier kvar vi får poeng. Til slutt går vi i banken og skal unngå laserstråler. Det er ein start-knapp innforbi gardinene og ein stoppeknapp ved utgangen. Ingen info og vi anar ikkje om bank-greiene var meir enn gimmik. Men vi fekk to nøklar og fekk låsa opp to luker med premiar. Artig.
morsomt i fossen jeg gikk meg vill i kafeen men elers grei utsikt hold på og bli spis av en hai men ettersom den var mer intressert i erter så trakk jeg meg fra stupet. stupe var morsomt men jeg falt ut av den og knakk ribbebeina ellers fin musikk
Koselig og stemningsfullt. Mange kjekke aktiviteter. Trekker ned at det ikke var nok billetter til sjokoladefabrikken, spesielt siden antall besøkende var kjent på forhånd.
En overkommelig fornøyelse park. Mye lange køer i attraksjonene, men det er vel ikke til å unngå en pinsehelg. Kjekt for barn. Parkering 82 kr for en dag. Gikk automatisk i Apcoa Flow appen
Flott park. Passer fint for barn over 90 cm. Mange karuseller etc. Må barn mellom 90 og 120 cm ha med voksen ett par per voksen. Man kan rekke hele parken på en dag med litt planlegging. Gå innom og hent billetter til sjokoladefabrikken og brannstasjonen tidlig, gjerne back to back tidspunkt da de ligger nært hverandre.
Parken i seg selv er bra. Prisen er stiv. 2 voksne og 3 barn, nesten 2500,-. I tillegg har de begynt å ta betalt for aktiviteter inne. Skal du klatre i nettet koster dette 100,- ekstra pr. barn. I går ble jeg også vitne til den dyreste ballkastkonkurransen jeg har sett. "Kast 3 erteposer og sprekk ballongene", 80,-. Prismessig så skuffer Kongeparken stort. Brukte 2500 på inngang, 500 på en liten matbit hver der vi ikke tok oss råd til drikke til maten, hver sin kuleis 250, hver sin bodaktivitet til barna 100. Med andre ord bortimot 3500,-. Prisen overskygger fullstendig gleden av parken.
Jul i Kongeparken! Koselig førjulstid i parken! Masse mat, julenisselue, karuseller og diverse innganger inkludert i billetten!
Jeg prøvde å sjekke så mye jeg kunne før jeg bestilte, det var ikke lett å finne frem til informasjon om alle attraksjoner på nettsiden deres. Jeg bestilte hotellpakke og vi fikk et dobbeltrom tilpasset rullestolbruker, fordelt på 4 personer. Det innebar at 2 fikk ligge på gjesteseng. Da vi kom til parken, var halve parken stengt. Sjokoladefabrikken er ikke å lage egen sjokolade, du får bare utdelt en eventyrsjokolade etter å ha hørt på dama snakke i ni minutter. Å blande din egen brus? Stengt pga korona. Halvparten av parken er stengt pga korona. Ikke alle spisestedene ellwr butikkene var åpent heller. Vi hadde med en gutt på 5 år og mange av de aktivitetene han synes er gøy, var stengt. Diamantgraving, Bjørneløypa, ingen dyr i traktorbanen, ingen dyr å hilse på, ingen blande din egen brus etc. Jeg fant INGEN informasjon om dette på deres nettsider eller facebookside. Ei heller når vi kom til parken. Vi kom fra Dyreparken og ble mildt sagt skuffet. Parken fremstod ikke ren. Toalettene var heller ikke rene. Dagen etter var det regn og sol om hverandre. Ikke mye regn, men det kom litt innimellom. Da var enda flere attraksjoner stengt, som Høydeskrekk, Bobbanen, plaskeområdet. Diamantgravingen var åpent i dag, men de hadde ingen poser igjen man kunne få kjøpt.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kongeparken.

ålgård fornøyelsesparker

åpningstider, plassering. Kongsgata 20 kart bykart, satellitt visning. Kongeparken adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kongeparken. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kongeparken med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler