facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lund Gruppen Arrangement

Adresse: Kongsgata 20 , Ålgård 4330, NO
Telefonnummer: 970 50 999
By: Ålgård
Rute: Kongsgata 20
Postnummer: 4330


Anmeldelser
Prisen er latterlig høy, du kan heller kjøpe gevinstene å spare noen kroner ifh til prisene di tar her… Visse ting er 100% sikker tap da det er null sjanse får å kunne vinne da klypene ikke rekker bort i det hele tatt til gevinstene som vist på bildet. Lykkehjulet er nok heller ikke tilfeldig, det skulle vært manuelt dratt rundt.. elektronisk er nok stilt inn på å stoppe etter en viss bestemt tid å da er alt avhengig av når det blir trykket stopp… det hele virker som verdens mest tragiske og triste sted å oppsøke får en hyggelig dag.
Man får ekstremt. Da mener jeg ekstremt lite igjen for pengene. Skal du få best utbytte må du kjøpe en billettrull av 14 stk. Billetter. Da får du turene for en 50 lapp pr. Pers. Pr. Tur. Er du en familie på 5 blir jo turene 5x så dyre om alle skal få være med å ha det gøy. Da koster 1 tur 250,- i tillegg varer attraksjonene latterlig kort tid. Kjører du I sirkel inne i huset med radiobiler kan familien kose seg 3-4 runder før det er over. Tipper mellom 2 og 3 minutter hygge dere får for 250,- det er på ingen måte verdt det. Lengste turen er vel pariserhjulet om det er lang kø. Styr unna hele tivoliet om du kan, er vel den korte anbefaling. Til dere i administrasjonen, her har dere enorme forbedringspotensialer.
Kongeparken har blitt en bra og variert fornøyelsespark med passelig balanse mellom små og store aktiviteter. Vi var der på åpningsdagen i år, og det aller meste virket bra innkjørt.
Skjult bedrageri satt i system! Sommeren 2017 hadde jeg med 4 barn på Lunds tivoli i Sandefjord. Barnen hadde det gøy, som de fleste barn på tivoli, men forskjellen her var at barnen ble lurt hver gang de spilte på lykkehjulet. Den ansatte planla nemlig stopp av hjulet slik at ingen skulle vinne. Dette registrerte jeg hver gang, og tok derfor et bilde før vi gikk. Deretter oppsøkte jeg daglig leder som var en engelsktalende mann. Jeg beskrev nøyaktig hva jeg sett og opplevd. Som forventet benektet vedkommende for at det var tilfelle og forsvarte i stedet den ansatte. Hadde daglig leder vært en smule seriøs hadde han takket for tilbakemeldingen og bemøtt meg på en annen måte. Det han ikke visste var at jeg kunne dokumentere det med bilder. Hva som er sant er opp til dere å vurdere. Jeg setter ikke min fot på Lunds tivoli igjen. Spar heller pengene og ta en fin tur på Liseberg!
Kjøper en bilett til 60kr og når jeg kommer bort til karusellen står det at man må ha 2 biletter, man må altså ut med 120kr for en 7-8 minutters tur. Gikk tilbake for å få tilbake pengene men det var det tydligvis ingen ansatte som kunne fikse
Veldig gøy, og de som jobber der er glad og hyggelig
Vi kjøpte 4 billetter for at hele familien på 4 skulle ta pariserhjulet. Vi syntes det var rart at det var så få folk i karusellen og tenkte at kanskje man må stå eller ett eller annet. Viser seg at man må ha 2!! Billetter pr. pers for å ta hjulet. 120 spenn pr. pers. 480.- for en tur i pariserhjulet? Ikke aktuelt! Jeg vet ikke hva disse folka tenker på når de priser, men om det holdt med 1 billett ville pariserhjulet vært fullt hele tiden. Skjønner jo nå hvorfor det er tomt.
Veldig dårlig kundeservice i snacksbod blant en av dugnadsjentene. Den ansatte sa kassen var stengt da den ikke var det og vi ble stående en stund uten å skjønne hva som skjedde. Kundene bak skjønte heller ingenting. Til slutt kom hun tilbake og var arrogant i svarene sine.
Lunds tivoliBergen følger ikke sine egne, eller nasjonale retningslinjer med 1 meter avstand når det kommer til covid 19. Operatøren av karusellene forstod verken Norsk eller Engelsk, og heiste bare skuldrene når det ble påpekt. Vi valgte derfor å forlate karusellen. Fikk med meg at det samme skjedde på neste tur uten at operatøren brydde seg om avstand. Skuffende at en aktør får holde på slik i disse tider!
Vi har det så gøy her hver eneste gang. Masse kjekt å finne på enten vi vil ta karuseller eller vi bare vil rundt og se hva som skjer. Vannlek er også helt topp enten barna har regnklær eller det er så fint vær at ungene kan søle det de vil i badeklær.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lund Gruppen Arrangement.

ålgård fornøyelsesparker

åpningstider, plassering. Kongsgata 20 ålgård ei̇endom kart bykart, satellitt visning. Lund Gruppen Arrangement adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lund Gruppen Arrangement. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lund Gruppen Arrangement med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Kongeparken Kongeparken 0 meter Topp atmosfære og utrolig gøy for både barn og voksne, Her får du valuta for pengen...
Rogaland Fritidspark Eiendom Rogaland Fritidspark Eiendom 98 meter Utnytter russen.. Søppel
Brødr. Medalen Invest Brødr. Medalen Invest 2 km Kjempefornøyd med service og ikke minst veldig høy kvalitet på flislegging i nybygg. ...
Xo Group Xo Group 2 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler