facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lørenskog Næringsråd

Lørenskog Næringsråd

Info

Lørenskog Næringsråd inviterer til debatt og meningsytring om næringsvirksomhet i Lørenskog.
Åpningstid 24/7 her på FB!

Historie

Lørenskog Næringsråd skal være et partipolitisk nøytralt forum, koordinerende organ for medlemmene og den naturlige samarbeids- og diskusjonspartner for offentlige og kommunale myndigheter i saker som angår næringslivet.
Næringsutvikling handler om nettverk og alle nettverk trenger et møtested. Lørenskog Næringsråd er et slikt møtested for næringsaktører i Lørenskog. trenger et møtested.
Vi er et naturlig møtested mellom næringsliv og offentlig administrasjon, - mellom næringsliv og det politiske miljøet og mellom næringsaktører.
Kort sagt deler vi kunnskap om hvor, hvem og hvordan i Lørenskog.

Adresse: Oslo, Norway
Telefonnummer: 92898750
By: Oslo



relaterte søk: Lørenskog Næringsforening
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lørenskog Næringsråd.

Oslo frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Lørenskog Næringsråd adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lørenskog Næringsråd. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lørenskog Næringsråd med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler