facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Løvetann Kaffebar

Løvetann Kaffebar

Info

Liten nabokafé og bar med bistro-følelse. Alle rettigheter. Hjemmelaget og vanvittig god mat. Høyt fokus på vegetariske og veganske retter, men vi serverer også kjøttretter. Alle rettigheter i baren.



"Cosi coffeeshop/Restaurant located at Nordnes. Focus on organic, local produce and vegetarian/vegan food, even though we also serve meat. Full bar, with wine, beer and cocktails. All people are welcome! And we are also dog-friendly. Welcome!"
Adresse: Klosteret 16 , Bergen 5005, NO
Telefonnummer: 53 50 02 60
By: Bergen
Rute: Klosteret 16
Postnummer: 5005


åpningstider

Mandag: 09:00-22:00
Tirsdag: 09:00-22:00
Onsdag: 09:00-22:00
Torsdag: 09:00-22:00
Fredag: 09:00-22:00
Lørdag: 09:00-22:00
Søndag: 09:00-22:00


relaterte søk: Cafe Bergen, Student cafe Bergen, Kranen Bergen, K35b Bergen, Frokost Bergen, Julelunch Bergen, Brønsj Bergen, Bare Bergen
Anmeldelser
Veldig koselig kafé. Vi prøvde ikke maten, men de hadde mye god drikke og 7 fjell på fat!
Kjempekoselig!!! Og perfekt tilberedet.... Tydelige smaker med forskjellighet. Anbefales veldig!!!!! If you don't like this food, you do not like to eat.
Bra mat og hyggelig betjening. I utgangspunktet ikke noe problem at det er trangt men vi ble litt «skvist» inn i et hjørne slik at det var vanskelig å komme seg ut når folk presset seg inn i lokalet. Ville kanskje vurdert å ta vekk et bord eller to…
Helt fantastisk. God mat og drikke. Veldig god stemning og atmosfære. Hjemme koselig. Dei ansatte var veldig hyggeligge. Anbefaler sterkt å gå hit. Alternativer for vegetarianere: Hadde vegansk ramen og den var veldig god.
Fantastisk god mat! Jeg hadde veganske "pigs in a blanket" med potetmos. Disse smakte utrolig godt hvor alt var lagt helt fra bunnen av! Mye av maten og drikken er lokalt, hvor de både har lokalt øl og lokal brus. Deler av menyen rullerer hvor eieren bestemmer nye retter hver uke. Suppene kommer fra en annen restaurant i byen. Det er også mulig å sitte utenfor å spise.
Koselig sted i skyggen på dagen. Ikke tilgjengelig for rullestol, ei heller wc, som er ned en trapp. Maten kunne hatt litt mer smak, men liker stedet pga sjarm, stil og prinsipp. Ikke alt for dyrt heller.
Fantastisk mat denne retten kom med masse deilig tilbehør, og jeg ble god og mett! Atmosfæren i kaféen er avslappet og koselig, og jeg gleder meg til mitt neste besøk!
Veldig god mat. Litt dyrt, men gode matvarer gjør det verdt prisen. Hyggelig betjening og en liten meny med noe for enhver Spesielt godt egnet for vegetarianere og veganere. Eneste minus var at egget i «egg og bacon toast» som forøvrig var veldig god og anbefales ikke hadde smilende plomme.
Maten både så fantastisk ut og smakte helt nydelig - dette var en av de bedre veganske rettene jeg har spist i Bergen hand of Fatima. Og veldig koselig plass med god atmosfære, anbefales!
Et skikkelig trivelig serveringssted med ditto trivelig betjening i et rolig område av byen. Anbefales .
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Løvetann Kaffebar.

Bergen barer

åpningstider, plassering. Klosteret 16 bergen kaféer & kaffebarer kart bykart, satellitt visning. Løvetann Kaffebar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Løvetann Kaffebar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Løvetann Kaffebar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Dromedar Kaffebar Dromedar Kaffebar 179 meter
Sweet Rain Sweet Rain 189 meter
Magic Ice Magic Ice 302 meter
USF Verftet USF Verftet 324 meter
Café Opera Café Opera 444 meter
Vaagen Pub Vaagen Pub 450 meter
Theatro Theatro 469 meter
Calibar Calibar 480 meter
Elefanten Elefanten 482 meter
Allmuen Allmuen 501 meter
Røyk BBQ Røyk BBQ 521 meter
Espresso House Espresso House 542 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler