facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for La Pergola Tønsberg

La Pergola Tønsberg

Info

På La Pergola får du smakfulle retter fra Italia, med de beste råvarer i lun og uformell atmosfære. Her finner du noe for enhver anledning.

Historie

La Pergola åpnet dørene Januar 2016 med en sjarmerende beliggenhet på Tønsberg brygge. Vår restaurant er kjent for tynn steinovnsbakt pizza, pasta og antipasti basert på ekte italienske råvarer. Et godt utvalg av grillretter for enhver smak. Menyen, personalets serviceinnstilling samt hyggelig og varme lokaler, skaper en lun og unik atmosfære. Fantastisk uteservering med utsikt over det yrende båt- og folkelivet på brygga.
La Pergola byr på de beste smakene fra Italia med uformell, lun og italiensk stemning.

Adresse: Nedre Langgate 18, 3126 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: 33333023
By: Tønsberg
Rute: Nedre Langgate 18
Postnummer: 3126


åpningstider

Mandag: 12:00 - 21:00
Tirsdag: 12:00 - 21:00
Onsdag: 12:00 - 22:00
Torsdag: 12:00 - 22:00
Fredag: 12:00 - 23:00
Lørdag: 12:00 - 23:00
Søndag: 12:00 - 21:00


relaterte søk: la pergola tønsberg meny, paparazzi tønsberg, la pergola meny, la pergola sogndal meny, beste restaurant i tønsberg, steak tønsberg, restaurant tønsberg, the sense tønsberg
Anmeldelser
Fin beliggenhet på Tønsberg brygge. Hyggelig atmosfære med god service. Veldig god mat.
Veldig rart å bli avvist da vi ønsket å spise lunch kl. 15 lørdag 29 oktober...Ble først anvist bord det var flere ledige Men så... plutselig hadde de ikke kapasitet til å ta imot 2 gjester??? Er det mulig da? Da trenger det ikke stå i avisa at det er lite folk! Så da gikk vi på Havariet isteden...Har i grunn hatt La Pergola som favoritt tidligere, vært der mange ganger,... Blir Lenge til neste gang!
Helt ok betjening, lite påkoblet oss som kunder enda de hadde lite å gjøre når vi var der. Maten var IKKE verdt pengene! Jeg hadde en pastarett , den var nesten uspiselig- smakte ingen ting. Min mann hadde en lasagne, lite smak der også.En kjip vin til høy pris. Vi bruker ikke penger her igjen desverre. Skuffende!
Jeg var her med samboeren en solrik lørdags ettermiddag, og det var naturligvis helt fult på restauranten. Det var ingen ledige bord, men vi ble bedt om å vente på benkene ved siden av restauranten, så skulle de si ifra når det ble ledig. Vi så at det var flere som kom inn før oss, og vi måtte til slutt si ifra, og da fikk vi bordet til noen som hadde fått bord før oss. Disse folkene ble irritert og gikk. Når det kommer til maten, var det et av det møreste kjøttet jeg har smakt, maten kom raskt og det var god service inne på restauranten Vi hadde indrefilet av okse til en pris av kr 149, da det var lunsjmeny. Vi avsluttet med en veldig god sjokoladefondant, anbefales!
Veldig god ribbe, lun og fin stemning i et koselig lokale med hyggelige og serviceinnstilte servitører.
Et av de bedre stedene i Tønsberg. God kvalitet over flere årMat: 5/5
Hyggelige lokaler og hyggelig mottakelse. Noe ordknapp servitør ved servering. Har noe å hente på maten. Havabborren skinnside var druknet i bløt løk slik at sprøheten var borte. 2 tynne asparges var noe snaut, da det stod asparges i menyen. Noe tam i smak/presentasjon. Pastaretten hadde trist presentasjon. Lite smak av gorgonzola. Salt og pepper bør komme umiddelbart når det forespørres.
Vi hadde hørt mye varmt om stedet i forkant av vårt besøk og ble svært skuffet. For det første har de en god vei å gå på service. Servitørene snakket ikke norsk og dårlig engelsk, og på et tidspunkt snakket de til og med på tysk til oss. I tillegg glemte de å servere oss foccacia til maten som vi bestilte ved siden av. Maten var dyr og av lav kvalitet! Vi bestile to tagilatelle med indrefilet og gorgenzolasaus, en pizza med salsiccia og en strozzapreti con pollo. I rettene med tagilatelle var indrefileten gjennomstekt, sausen var alt for tykk og kremete og pastaen vokste i munnen. Pizzaen var merket som litt sterk med én chili, men den var svært smakløs og langt fra noe som kan kalles sterk. Den siste pastaretten var helt grei, men her også bar det preg av pasta av lav kvalitet. Brygga i Tønsberg har flere koselige og fristende restauranter å velge mellom, så mitt tips er å styre unna La Pergola og velge et annet sted!
Var egentlig god mat, men fikk hår i salaten og sandkorn i alle blåskjellene. Klaget og servitøren sa bare «ok»…. og gikk videre.
Fantastisk mat, beliggenhet og servicekan anbefale stedet
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til La Pergola Tønsberg med offentlig transport


Nedre Langgate 50 meter
N02
N113
N116
N130
Kaldnes 370 meter
116A
116B
1533
Fylkeshuset 460 meter
02
022
100
112
113A
113B
116A
116B
1533
Fylkeshuset 490 meter
Tønsberg rutebilstasjon 500 meter
011
129
1634

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon La Pergola Tønsberg.

Tønsberg ıtaliensk restaurant

åpningstider, plassering. Nedre Langgate 18 tønsberg bar kart bykart, satellitt visning. La Pergola Tønsberg adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på La Pergola Tønsberg. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om La Pergola Tønsberg med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler