facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Le Palais des Thés Hegdehaugsveien

Le Palais des Thés Hegdehaugsveien
"Te-spesialister"
Adresse: Hegdehaugsveien 32 , Oslo 0352, NO
Telefonnummer: 22 60 32 00
By: Oslo
Rute: Hegdehaugsveien 32
Postnummer: 0352


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-17:00


relaterte søk: palais des thes nettbutikk, palais des thes paris, palais des thes prisliste, palais des thes sandvika, palais des thes oslo åpningstider, pale de the, te butikk oslo, tebutikk hegdehaugsveien
Anmeldelser
Svært hyggelig og hjelpsom betjening, veldig godt utvalg av te, med fornuftige typer. Relativt høye priser, men synes å ha kvaliteten til å forsvare det.
Kjempe flinke annsatte og kan mye om te: hyggelig og lukter god, god kvalitet på te også
Kjære ledelsen til Palais del Thes i Bogstadveien. I dag brukte jeg og brukeren jeg jobber for som sitter i elektronisk rullestol lang tid til å komme oss til byen med målet om å velge ut flere typer te hos dere. Skuffelsen var derfor stor da butikken deres ikke er rullestolvennlig så hun ikke kom inn i butikken deres, men ble stående utenfor. Kan dere være så snill og vurdere en enkel rullestolrampe så alle som vil kan komme inn i butikken deres? Se til naboene deres Body Shop som har en fin løsning her.
Må anbefale! Hyggelig service og utrolig god te!
En service man skjeldent får oppleve! De har alt mulig av te. Te for en hver smak og anledning. De har utrolig mye kunnskap om alle typer te og hvordan å utnytte det beste fra hver te. Dette er et sted for den som liker en kopp te av og til samt for de som drikker the hvert våken minutt. Her kan du få alt du trenger til autentiske ritualer og fantastiske teer av en helt annen klasse. Anbefaler alle som kan å dra innom Palais Des Thes på Sandvika storsenter eller Bogstadveien.
Bra utvalg og vennlig personell
Gjennomgående høy kvalitet på produkter og service. Prisene reflekterer kvaliteten. Her finnes mange spennende teer for enhver smak. Bruk tid og finn dine favoritter.
Beste te-butikken jeg har sett så langt. MEN; du kan støte på besserwissere i betjeningen som får hele butikkens eksistens til å føles litt teit
Vidunderlige teer med hele blader, topp kvalitet enten det er Grand Cru eller smaksatte teer. Selv teposene i mousselin har hele blader! De elsker jobben sin og teegleden smitter!
Stor fagkunnskap, fantastisk utvalg og kvalitet - og den beste service!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Le Palais des Thés Hegdehaugsveien.

Oslo kaffe og te

åpningstider, plassering. Hegdehaugsveien 32 oslo kaféer & kaffebarer kart bykart, satellitt visning. Le Palais des Thés Hegdehaugsveien adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Le Palais des Thés Hegdehaugsveien. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Le Palais des Thés Hegdehaugsveien med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Kaffebrenneriet Kaffebrenneriet 148 meter
Espresso House Espresso House 159 meter
Lorry Lorry 167 meter
Il Moro Il Moro 235 meter
Joe & The Juice Joe & The Juice 259 meter
Baguettehuset Baguettehuset 292 meter
Fyrhuset Fyrhuset 309 meter
Habits Coffee Habits Coffee 309 meter
Annas spiseri Annas spiseri 313 meter
Folkets Café Folkets Café 336 meter
Oscarsgate 54 Oscarsgate 54 401 meter
Cortado Cortado 402 meter
Café Laundromat Café Laundromat 458 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler