Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Lorry

Lorry

Info

Kulturinstitusjonen Lorry er en av Oslos mest populære og mytomspunne restauranter. Kjent for velsmakende og tradisjonelle retter og 256 ølsorter.

Historie

Kulturinstitusjonen Lorry er en av Oslos mest populære og mytomspunne restauranter. Kjent for velsmakende og tradisjonelle retter servert i generøse porsjoner.

Restauranten har en bred norsk og internasjonal meny, og er i dag et begrep i hovedstaden med sine to etasjer hvor alle vegger, tak og trapper er tapetsert med kunst.

Lorry appellerer til en bred målgruppe, folk fra øst og vest, ung og gammel, politikere, næringslivsfolk, journalister, skuespillere, forfattere, kunstnere, kulturpersonligheter og mange, mange andre.

Adresse: Parkveien 12 , Oslo 0350, NO
Telefonnummer: 22 69 69 04
By: Oslo
Rute: Parkveien 12
Postnummer: 0350


åpningstider
Mandag: 11:00-01:00
Tirsdag: 11:00-03:30
Onsdag: 11:00-03:30
Torsdag: 11:00-03:30
Fredag: 11:00-03:30
Lørdag: 11:00-03:30
Søndag: 12:00-01:00


relaterte søk: lorry julemeny, lorry oslo, lorry ølmeny, lorry ølsorter, lorry historie, lorry meny, lorry anmeldelse, hvem eier lorry
Google vurderinger
En avslappet hyggelig atmosfære i god mat.
Koselig spesiel og spisesteder. Og nydelig mat.
God mat kjempe og bra service.
Veldig bra.
Mat og god drikke, fint miljø. .
Tunge ute dette men for stedet er på service. Bra røykere. Satt angret vi at.
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Lorry

. Oslo oslo barer åpningstider, plassering. Parkveien 12 oslo fransk kart bykart, satellitt visning. Lorry adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lorry. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lorry med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler