facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lima Foto

Lima Foto

Info

Fremtidens løsning for skolefoto, barnehagefoto og klubbfoto!

Historie

Fotografering skal være en hyggelig og trygg opplevelse fra start til mål. Derfor kommuniserer vi med de foresatte på e-post hele veien. Der foresatte ikke bor sammen, bruker vi begges e-postadresse. Elevene involveres aldri. Det er ingen papirlapper med beskjeder, ingen innlogging eller passord. Hele prosessen er enkel og sikker.
Skolehverdagen er kunnskap. Skolehverdagen er vennskap. Skolehverdagen er alvor og spøk, gråt og latter, små og store seire, nysgjerrighet, oppdagelser og overraskelser – for hvert enkelt barn. Gode glimt fra skolehverdagen skal speiles i bildene vi tar, og alle skal få muligheten til å velge bilder der de trives med seg selv. Så der andre firmaer tilbyr noen få bilder å velge mellom, tilbyr vi så mange at alle garantert blir fornøyd! Vi tar en rekke spennende, ulike portretter; og våre kunder får velge mellom dem alle – ikke bare mellom noen få utvalgte. Vi tar også mange forskjellige klassebilder. Alle skal kunne velge et bilde der de selv synes de er fine! Miljøhensyn- og brukervennlighet ligger til grunn for vårt konsept. Derfor kan våre kunder alltid velge fritt hvilke bilder de vil ha, og hvordan de vil ha dem – digitalt, på papir eller begge deler.

Portretter tatt inne? Portretter tatt ute? Mange ønsker det ene, og mange ønsker det andre. Derfor har vi gjort det eneste naturlige: Vi tar portrettbilder av barna både ute og inne, så står man fritt til å velge det man foretrekker.
Dagene i barnehagen er lek og moro. Trøst og kos. Fryd og glede. Inne og ute. God stemning skal komme til uttrykk på bildene vi tilbyr, og alle våre kunder skal få muligheten til å velge bilder de synes er gode av sitt/sine barn; et uttrykk typisk for akkurat han, et sjarmerende smil, et sjenert blikk, en velkjent «like før hun spruter ut i latter-mine». Så der andre firmaer tilbyr noen få bilder å velge mellom, tilbyr vi så mange at alle garantert blir fornøyd! Vi tar en rekke ulike portretter; og våre kunder får velge mellom dem alle – ikke bare mellom noen få utvalgte.
Vi tar også mange forskjellige gruppebilder. Alle skal kunne velge et bilde der de synes barna er fine! Miljøhensyn- og brukervennlighet ligger til grunn for vårt konsept. Derfor kan våre kunder alltid velge fritt hvilke bilder de vil ha, og hvordan de vil ha dem – digitalt, på papir eller begge deler.

Idrettslag, og idrettsklubber og idrettsutøvere har mye å vinne på gode bilder. Bildene vi tar skal kunne brukes av klubben, i sponsorsammenheng og selvsagt privat. Bildene skal vitne om idrettsglede og kameratskap og bidra til å forsterke stolthet og teamfølelse. Som de eneste i Norge leverer vi bilder ferdig koblet inn i S2S (Treningsøkta). Klubben kan også få en komplett samling med bilder av alle spillere som de kan bruke på hjemmesiden og på andre nettsider, i brosjyrer og annet informasjonsmateriell.
På et lag er alle like viktige. Det er de på bildene også. Dessuten skal hver og en få muligheten til å finne både portretter og gruppebilder der de trives med seg selv. Så der andre firmaer tilbyr noen få bilder å velge mellom, tilbyr vi så mange at alle garantert blir fornøyd! Vi tar en rekke ulike portretter; og våre kunder får velge mellom dem alle – ikke bare mellom noen få utvalgte. Vi tar også mange forskjellige gruppebilder. Alle skal kunne velge et bilde der de selv synes de er fine! Miljøhensyn- og brukervennlighet ligger til grunn for vårt konsept. Derfor kan våre kunder alltid velge fritt hvilke bilder de vil ha, og hvordan de vil ha dem – digitalt, på papir eller begge deler.

Vår oppgave

Det beste valget for skolefoto, barnehagefoto og klubbfoto.

Etikett

Vårt tilbud er unikt. Det er helt og holdent brukerstyrt, basert på årelang bransjeerfaring og verdifulle tilbakemeldinger fra kundegruppen vår, som i all hovedsak er foresatte til barn i skole- barnehage og idrettslag. Det er enkelt, trygt og gir fritt valg mellom papirbilder og digitale bilder. Og det er grønt – fordi vi sparer miljøet for tonnevis med bilder på print. Vi printer nemlig ikke ut ett eneste uønsket bilde, og sender naturlig nok ingen uønskede bildepakker i posten. Vi har heller ingen fastlåste pakkeløsninger eller kompliserte betalings- og bestillingssystemer slik mange kunder er vant til fra andre aktører.

Produkter

Portrettbilder, klassebilder, gruppebilder, skolekataloger, klubbkataloger.



"Fotografering av skoler, barnehager og idrettslag slik det bør være.Fotografering på en trygg, miljøvennlig og effektiv måte, som gir mye verdi for pengene."
Adresse: Elvegata 52, 2003 Lillestrøm, Norway
Telefonnummer: 6388 1010
on.otofamil@tsop
By: Lillestrøm
Rute: Elvegata 52
Postnummer: 2003


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: lima foto logg inn, skolefotografering, lima foto butikk, ariel foto, lima foto erfaringer, foto norden, lima foto 2017, skolefoto fovea
Nærliggende lignende selskaper
Floflo kjæledyr foto studio Floflo kjæledyr foto studio 9 km Anbefaler virkelig bruk av Teddys foto når du er på jakt etter en dyktig og servicein...
Sven's Foto Sven's Foto 9 km Anbefaler virkelig bruk av Teddys foto når du er på jakt etter en dyktig og servicein...
Husfoto Norge Husfoto Norge 9 km Velkommen til en av Norges beste boligfoto leverandører. Våre fotografer jobber tett ...
Studio OSCAR Studio OSCAR 9 km Oscar studio&galleri gir deg topp kvalitet på alt de gjør. De har vært mitt først...
Digit Media Digit Media 9 km Digit Media
Freydis Fotograf Freydis Fotograf 9 km Anbefaler virkelig bruk av Teddys foto når du er på jakt etter en dyktig og servicein...
Anmeldelser
Prosessen rundt skolefotografering er ikke god nok når barna og en selv ikke kjenner seg/barna igjen på bildene. Gjentar seg år etter år. Når kvaliteten på bildene i tillegg er dårlig uklar og slørete kan man undre seg over om de i det hele tatt ser på bildene etter printing, før de sendes. Mange små og store ting som skal gjøres i en hverdag, så man ender med å betale og heller la være å kjøpe neste gang. Barna venter spent på bildene sine og fortjener en større innsats og kvalitet fra Lima.
Veldig dårlig farge gjengivelse, og kunstige ansiktsutrykk skjønner at det ikke er firmaet sin skyld men tyder muligens på feil setting for ungene. Alltid fått naturlige bilder før fra skole/ba.h. Som ei mor sa nå ang bildene av ungene sine, kjente dem nesten ikke igjen. En ekstra stjerne pga at de prøvde fikse fargen og svarte raskt på mine henvenelser.
Fantastiske fotografer, beste pris på markedet og man kan velge å kun kjøpe bildene digitalt. Passer ypperlig for oss som ikke vil ha bildene på papir i en skuff.
Fotografen tok portrettbilder i bhg. Bakgrunn var rotete og med tre ulike dybder, og ulike farger. På flere av bildene kunne man se andre barn i bildet. Barna ble satt på for høy krakk uten mulighet til å ha beina i bakken og uten ryggstøtte og fikk derfor dårlig holdning på bildene.
Veldig fornøyd med bildene .
Jeg har dårlig erfaring med kunder service. Morten Øyås har bekreftet om betaling er godkjent og skriver ny faktura til alredene betalt bilder. Jukser! SVINDEL! Håpløst!
Endelig noen som har forstått det. Her betaler vi kun for bildene vi bestiller. Ikke noe tull. Super kvalitet og flotte portretter. Nettsiden var brukervennlig. Anbefaler alle skoler, barnehager og sportsklubber å bruke dette firmaet.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Lima Foto med offentlig transport


LI 160 meter
395
396
LI skole 180 meter
3331
Smedstuveien 240 meter
3374
395
396
Heggeveien 340 meter
395
396

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler