facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Studio OSCAR

Studio OSCAR

Info

Fotograf, galleri og rammeverksted på Lillestrøm.

Historie

Studio Oscar er et sted er et sted for fotografi med fotostudio, galleri og rammeverksted under samme tak. Vi fotograferer for privatpersoner og bedrifter i vårt studio eller ute hos kunden. Våre fotografer er spesialister på portrett, men tilbyr alle typer fotografiske tjenester. Vårt galleri viser og selger fotokunst fra egne fotografer og andre kunstnere. Vi tilbyr også et av Norges største utvalg av rammer og gir faglig veiledning på alle typer innramming. Studio OSCAR har lange tradisjoner helt fra 1932 da Oscar Pedersen startet sin fotografiske virksomhet i Lillestrøm, hvor vi fortsatt holder til.



"Enkel vei til galleri og rammeverksted, OSCAR studio&galleri har lokaler midt i sentrum av Lillestrøm.Du finner oss kun 2 minutters gange fra Lillestrøm stasjon med god forbindelse med både buss og tog. Tog mellom Oslo og Lillestrøm tar 10 - 12 minutter og det er togavgang ca hvert 15 minutt.Kommunikasjon med bil fra Oslo er meget enkel. E6 og RV159 leder rett inn til sentrum og Voldgata hvor vi holder til. Det er 24 km fra Oslo sentrum og utenom rushtrafikk er det beregnet en kjøretid på 22 minutter.Det er gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet. Vi har gateparkering utenfor med betalin"
Adresse: Voldgata 6b, 2000 Lillestrøm, Norway
Telefonnummer: 94001020
By: Lillestrøm
Rute: Voldgata 6b
Postnummer: 2000


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 12:00 - 15:00


relaterte søk: Fotokunst Galleri, Nyfødt fotografering Lillestrøm, Innramming av malerier, Rammer maleri
Nærliggende lignende selskaper
Husfoto Norge Husfoto Norge 35 meter Velkommen til en av Norges beste boligfoto leverandører. Våre fotografer jobber tett ...
Floflo kjæledyr foto studio Floflo kjæledyr foto studio 196 meter Anbefaler virkelig bruk av Teddys foto når du er på jakt etter en dyktig og servicein...
Sven's Foto Sven's Foto 198 meter Anbefaler virkelig bruk av Teddys foto når du er på jakt etter en dyktig og servicein...
Digit Media Digit Media 275 meter Digit Media
Freydis Fotograf Freydis Fotograf 696 meter Anbefaler virkelig bruk av Teddys foto når du er på jakt etter en dyktig og servicein...
Lima Foto Lima Foto 9 km Prosessen rundt skolefotografering er ikke god nok når barna og en selv ikke kjenner ...
Anmeldelser
Oscar studio&galleri gir deg topp kvalitet på alt de gjør. De har vært mitt førstevalg siden 2005. De har hjulpet meg med fotografering av brudebilder og familiebilder, fremkalling, innramming, montering, satt meg i kommunikasjon med lokale kunstnere, idémyldring og møblering av interiør fra gulv til tak. Sist, men ikke minst; de er meget gode mennesker som ser og lytter til dine ønsker og behov. Kunne gitt dem 10 stjerner hvis det var mulig.
Vi er veldig fornøyd med service og rammene vi fikk montert på bildene våre. Jeg kan anbefale Oscar!. :-
Virkelig verdt pengene, gode varme mennesker som gjør en unik innsats for at vi skal fange de uforglemmelige øyeblikkene på bilder. Så hyggelig opplevelse og ikke minst fine bilder og produkter til slutt. Kan anbefale Oscar på det varmeste til alle som ønsker gode minner av barna sine.
Super hyggelige og profesjonelle. Topp service
Veldig god service fra Kristin hos Studio Oscar. Fikk ordnet med siste liten julegave, og fikk personlig tilpasset hjelp til prosjektet. Veldig fornøyd med kvaliteten på trykkene og god kommunikasjon underveis. Veldig fint å ha et slikt sted lokalt i Lillestrøm. Anbefales!
Veldig fornøyd med Studio Oscar og fotograf Kristin etter fotoshoot av barna, og fotoshoot ifm. profesjonelle bilder til bruk i jobbsammenheng. Serviceminded, tilgjengelig og engasjerte er noe av det som beskriver de som jobber her. Og ikke minst - strålende bilder som resultat.
Kristin har blant annet vært vår bryllupsfotograf, og vi sitter igjen med visuelle minner som er flotte og "naturlige" med Loms storslåtte natur som bakteppe. Ingen tvil om at Studio Oscar er et naturlig førstevalg, med høy kompetanse og kvalitet i sine leveranser!
Dyktige både på det faglige, kunstneriske og serviceorienterte. Er meget fornøyd med bryllupsbildene våre fra Studio Oscar. Utstillingene deres viser at de er dynamiske og orientert på egen utvikling, både som kunstnere og som bedrift.
Alltid blide og hyggelig betjening. Utrolig flotte bilder av veldog god kvalitet. Anbefales hvis du vil ha fine minner som varer i generasjoner!
Helt suverene familiebilder med to små vimsete barn og en stresset hund. Gøy å være hos noen som så tydelig vet hva de driver med
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler