facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for LykkeLi Glasskunst

LykkeLi Glasskunst

Info

LykkeLi Glasskunst på Limarka, driver med glassfusing og bruker Bullseye kunstglass som materiale. Tilbyr kurs innen glassfusing og salg av glasskunst.

Historie

Glassfusing er en fantastisk metode å jobbe med glass på. Ved å skjære til og smelte glasset, klarer alle å lage flotte kunstverk.
Jeg arrangerer kurs med forskjellige tema og vanskelighetsgrad."Glassverksted i flotte omgivelser. Tilbyr kurs innen glassfusing og teambuilding. Salg av glasskunst."
Adresse: Limarka 77, 4311 Sandnes, Norway
Telefonnummer: 92831167
By: Sandnes
Rute: Limarka 77
Postnummer: 4311


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon LykkeLi Glasskunst.

Sandnes shopping og detaljhandel

åpningstider, plassering. Limarka 77 sandnes lokal tjeneste kart bykart, satellitt visning. LykkeLi Glasskunst adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på LykkeLi Glasskunst. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om LykkeLi Glasskunst med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler