facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Storm Kurs og Beredskap

Storm Kurs og Beredskap

Info

Tilbyr kurs og beredskapstrening for bedrifter og organisasjoner over hele landet, samt utstyr til førstehjelps- og brannvernberedskap.

Historie

Storm Kurs og Beredskap AS har som mål å skape trygge og sikre medarbeidere, gjennom å gi effektiv og nødvendig kursing og opplæring.

Våre kursholdere har lang praktisk erfaring fra fagfeltene de underviser i, samt god undervisningskompetanse og formidlingsevne.

Vi kan skreddersy kursopplegg, spesielt tilpasset den enkelte virksomhetens behov, innen bl.a. førstehjelp, brannvern, FSE, HMS, ran, svinn og konflikthåndtering.

Adresse: Luramyrveien 79, 4313 Sandnes, Norway
Telefonnummer: 4798486000
By: Sandnes
Rute: Luramyrveien 79
Postnummer: 4313


Anmeldelser
Oversatt av Google Veldig hyggelige folk og flinke på kurset : Original Meget hyggelige folk og flinke på kurs :
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Storm Kurs og Beredskap.

Sandnes utdanning

åpningstider, plassering. Luramyrveien 79 kart bykart, satellitt visning. Storm Kurs og Beredskap adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Storm Kurs og Beredskap. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Storm Kurs og Beredskap med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler