facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Scandinavian Pilots

Scandinavian Pilots

Info

Scandinavian Pilots er representant i Skandinavia for US Aviation Training Solutions (tidligere Bristow Academy) og Aviator Academy/College.

Historie

Scandinavian Pilots er representant for to av de ledende flygeskolene i USA; Bristow Academy på helikopter og Aviator Academy/College på fly. Begge skolene holder til i Florida.

Bristow Academy er verdens største og ledende sivile helikopterskole. Skolen er den eneste helikopterskolen i verden som er fullt ut godkjent for å utdanne piloter til både amerikanske FAA sertifikater og europeiske EASA sertifikater. Ingen konvertering til europeiske sertifikater når man har tatt EASA sertifikater ved Bristow Academy. Hovedskolen ligger i Florida, men Bristow Academy har også baser i California, Louisiana og England.

Aviator Academy/College er en middels stor flyskole. Hoveddelen av pilotutdannelsen ved skolen foregår i 2-motorsfly (multi-engine). Aviator er den ledende flyskolen i USA på dette området. Aviator er både en ren flyskole og et College innen pilotutdannelse. Aviator tilbyr også EASA utdannelse.

Adresse: Skytebaneveien 7 A,, 4309 Sandnes, Norway
Telefonnummer: +47 - 47 30 28 25
By: Sandnes
Rute: Skytebaneveien 7 A,
Postnummer: 4309relaterte søk: Helikopterskole USA, Flyskole USA, Aviator Academy
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Scandinavian Pilots.

Sandnes utdanning

åpningstider, plassering. Skytebaneveien 7 A, kart bykart, satellitt visning. Scandinavian Pilots adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Scandinavian Pilots. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Scandinavian Pilots med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler