facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Macks Ølbryggeri AS

Macks Ølbryggeri AS
Adresse: Muségata 1, 9008 Tromsø, Norge
Telefonnummer: 800 80 440
Stat: Troms
Distrikt: Tromsø
By: Tromsø
Rute: Muségata
Husnummer: 1
Postnummer: 9008


åpningstider

mandag: 08:00–16:00
tirsdag: 08:00–16:00
onsdag: 08:00–16:00
torsdag: 08:00–16:00
fredag: 08:00–16:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Studentsamfunnet Driv Studentsamfunnet Driv 27 meter Jeg var der i går på en konsert med venner, vi gikk ut og tok en røyk og de nektet å ...
Anmeldelser
Du kommer deg aldri ut igjen
Sjarmerende og tradisjonelt øl kjeller
Ikke forvent mat - men det er 50+ ølkraner, så... Selv om du kan med chips og nøtter.nDet solide utvalget er utmerket. Vi hadde ikke dårlig øl her.
Ville sjekke et bucket list element: konsumere rikelige mengder alkohol på verdens nordligste bryggeri - viste seg at et mikrobryggeri åpnet på svålbard men likte fortsatt dette stedet, ølutvalget er massivt, de hadde til og med øl fra svålbard og jeg regner det som en seier. Bartendere var veldig kunnskapsrike og forslagene deres kom riktige. Det er også en takidermied eisbär ved inngangen. Hva er ikke å elske?
Kul kellerbar med rundt 40 typer brygget håndverksøl.nPersonalet kan hjelpe deg med å finne en øl som passer din smak.nDu går bare inn og tar et sete, går til disken og bestiller ølet ditt, du får det på stedet.nDu trenger ikke reservere, men jeg kan se at det er fullt på populære timer/dager.nVille komme tilbake :
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler