facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Studentsamfunnet Driv

Studentsamfunnet Driv
Adresse: Storgata 6, 9008 Tromsø, Norge
Telefonnummer: 77 60 07 76
Stat: Troms
Distrikt: Tromsø
By: Tromsø
Rute: Storgata
Husnummer: 6
Postnummer: 9008


åpningstider

mandag: 19:00–23:30
tirsdag: 18:00–23:30
onsdag: 19:00–23:30
torsdag: 19:00–23:30
fredag: 22:00–03:00
lørdag: 23:00–03:00
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Macks Ølbryggeri AS Macks Ølbryggeri AS 27 meter Du kommer deg aldri ut igjen
Anmeldelser
Jeg var der i går på en konsert med venner, vi gikk ut og tok en røyk og de nektet å slippe oss inn igjen, til tross for at tingene og drinkene våre var inne. Dessuten hadde hver av oss dokumenter og et svart merke. Jeg likte selve etableringen, men holdningen til kunder er bare forferdelig
Utrolig slitsomt at det er så høy lyd fra musikken. Det er faktisk så høyt at det nesten ikke er mulig å oppholde seg i nærheten av høyttalerne.nEllers så er det greie priser på øl, maten er grei digger løkringene og personalet er hyggelig. Morsomt at de har så mange spill som folk kan benytte.nnGir dem 2 stjerner siden det er så vanskelig å nyte noe som helst under sånne omstendigheter.
Sist konsert satt de ut for få sittebord nede så 2/3 av publikum satt seg på tribunen oppe. Nede var det glissent med folk som orket å stå. Litt tamt utvalg i baren.
Koselig sted, perfekt for enhver, student eller ikke. På dagtid er det åpen café med matservering, burgerne på huset er veldig gode. Musikk som passer for enhver.nPå kveldstid er det gratis inngang, 18 års grense for studenter 20 for andre.nFlere etasjer, det serveres sprit i Isbjørn Bar.
Bra studentsted med gode fasiliteter. Det var en litt treig kø i inngangen, og det var dårlig tilgang på ørepropper. Lokalet stengte umiddelbart etter at konserten var over. Konserten og Stemmningen på huset var derimot i nasjonal klasse, og personalet øt god service.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler