facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Majorstua Systudio

Majorstua Systudio
"Majorstua Systudio har vært drevet av Louis Palacios siden 1990. Han begynte sin karriere med en egen skomaker/systueforetning Louis Lille Verksted da han var 19 år gammel. Etter hvert spesialiserte han seg på klær, spesielt skinn og pels. I 1995 tok han en 1-årig utdannelse i International Business Management ved høyskolen i Nederland. Etter at han kom tilbake ble Louis Lille Verksted til Majorstua Systudio, og kompetansen ble rettet mot sømforandring av nye klær. Han er svært opptatt av service og kvalitet. Dette kommer spesielt frem ved hans fokus på kompetanse-bygging blant personalet og kontinuerlig oppdatering av utstyret."
Adresse: Industrigata 60 , Oslo 0357, NO
Telefonnummer: 23 33 01 66
By: Oslo
Rute: Industrigata 60
Postnummer: 0357


åpningstider

Mandag: 10:00-17:00
Tirsdag: 10:00-17:00
Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag: 10:00-17:00
Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-14:00


relaterte søk: majorstua systudio pris, flink sydame i oslo, majorstua systudio priser, tilpasse brudekjole oslo, skredder majorstuen, industrigata 60, billig systue oslo, skredder oslo
Anmeldelser
Hei, Majorstuen Systudio fremstår som veldig serviceinnstilte, dyktige og kunnskapsrike. De er opptatt av å levere eksepsjonelt god service og kvalitet på arbeidet. Jeg har brukt en del penger på skreddere i mange år. Det siste året har jeg gitt Majorstuen Systudio flere oppdrag på dress, skjorter og bukser. Jeg er like fornøyd med sluttresultatet hver gang. Majorstuen Systudio gir deg mest valuta for pengene. Har anbefalt venner og kollegaer som har vært minst like fornøyd. Anbefaler Majorstuen Systudio på det sterkeste! Hilsen en meget, meget fornøyd kunde.
Ble ikke fornøyd med resultatet. Se hvor skjevt boksene mine ble sydd. Tråen matcher ikke den originale tråden i tykkelsen og fargen. Plutselig er tråden tykkere noen steder.
Kom innom for å få en prisantydning på reparasjon av bukser. Dette hadde jeg ikke råd til etters om jeg er student. Da tok eieren og viste meg hvordan jeg kunne gjør det selv og ga meg i tillegg materialer. Utrolig hyggelig og fremstod som flink og kunnskapsrik. Jeg veit ihvertfall hvor jeg skal fikse klæra mine når jeg er ferdig utdanna!
Har gått til denne sy studioen i mange år etter anbefaling av familie og venner. Så fantastisk service må man lete lenge etter! De som jobber der er alltid serviceinnstilte og blide, og er det noe man lurer på er de alltid behjelpelige. De har ordnet alt fra vanlig jeans til brudekjolen min, dem gjør en fantastisk jobb og jeg kan si meg 110% fornøyd! Anbefaler på det sterkeste å gå til denne sy studioen !!!!
Ingen over, ingen ved siden. Eksepsjonelt god service. De er imøtekommende og strekker seg langt! Her finnes ikke ordet tilfreds eller fornøyd. De sørger faktisk for å imponere hver eneste gang, både når det er snakk om nøyaktighet, og ferdigstillelse på kort varsel. Om vi så flytter til Finnmark, kommer vi til å benytte oss av deres fremragende tjenester. Tusen hjertelig takk så langt!
Etter Covid-19 ble vi som jobber i helsevesen nødt til å forsterke noen rutiner og ikke minst bruke ekstra smittevernutstyr. Vi i Parkveien Tannregulering vil takke dere i Majorstua Systudio for våre nye fine kliniske luer!
Veldig god erfaring med Majorstua Systudio. Fikk reddet et par dressbukser som en annen skredder på Majorstuen nesten hadde ødelagt. De er ikke spesielt dyrere enn andre, og her er du også garantert at det ikke er svart arbeid.
Majorstuen Systudio reddet meg da en annen skredder hadde ødelagt brudekjolen min. De er virkelig dyktige og fikk fikset den raskt! Anbefales på det sterkeste.
Irriterende å komme til låst dør, med informasjon om at det er sommerferie. Dette burde vært opplyst om på telefon-svareren og på nettet!
Anbefales på det sterkeste. Utrolig god service, raske og ordner alt jeg har sendt inn for justering.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Majorstua Systudio med offentlig transport


Bogstadveien 320 meter
11N
1N
2N
Bogstadveien 320 meter
11
19
Bislett 430 meter
19N
Bislett 430 meter
17
18
Marienlyst 430 meter
20
25
28
FB1

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Majorstua Systudio.

Oslo søm og skreddere

åpningstider, plassering. Industrigata 60 kart bykart, satellitt visning. Majorstua Systudio adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Majorstua Systudio. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Majorstua Systudio med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Majorstuen skredder & renseri Majorstuen skredder & renseri 507 meter Upålitelig og uryddig. Tar ikke kort.
Omid Systue Omid Systue 667 meter Svært god service! Fikk byttet en glidelås. Veldig god kvalitet på arbeidet som ble u...
Grewe Design Grewe Design 682 meter
Haugtussa Bak Slottet Haugtussa Bak Slottet 935 meter Skulle sy om bunaden min og hadde store forventninger, men ble desverre skuffet. Veld...
Green Line Green Line 994 meter
Ferner Jacobsen Ferner Jacobsen 2 km God service, men mangler variasjon i størrelser. Fikk beskjed om at de hadde mange st...
Lee Skredderi Lee Skredderi 2 km Jeg fikk sydd om en dress, som var blitt levert for stor. Ble levert plettfritt med g...
Önthegö Önthegö 2 km
Bess Retro Bess Retro 2 km Oslos lille vintage mekka, elsker butikken din Bess! Finner ingen som er flinkere med...
Mister Minit Mister Minit 2 km Super fornøyd med kjapp service og kjempe hyggelig eier. Spurte ham på telefon da jeg...
Bella Skredder Bella Skredder 2 km Ble benyttet til å sette opp to bukse. Buksene skulle settes opp med oppbrett. Prisen...
Ararat Skredder Ararat Skredder 2 km Ganske effektiv og du få muligheten til å få klærne stryke.
Din Skredder Din Skredder 2 km Jeg har levert to dresser her, kjempe fornøyd med resultatet. Dressene ble også lever...
Soria Interiør Soria Interiør 2 km Hyggelig og rask service. Fine produkter. God på pris også!
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler