facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Maritippen Barnehage

Maritippen Barnehage

Historie

Maritippen Barnehage er en bedriftsbarnehage for MHwirth i Kristiansand. Barnehagen er stor, fordelt på to lokasjoner, med 8 avdelinger, og har plass til mange barn. Det er derfor ikke lenger bare firmaets ansatte som får plass, alle kan søke.
Hovedbarnehagen ligger nydelig til like ved sjøen. Her har vi egen sandstrand, brygge og båt, og her holder pekingendene våre til.
Den andre delen ligger ca 500 m fra sjøen. Der har vi flere hus som ligger på et flott og spennende uteområde. Her er det store gressvoller, frukttrær, bærbusker, og en bålhytte som brukes til spennende aktiviteter.
Vi har fokus på å gi barna et sunt kosthold. Alle måltider, samt frukt og grønt serveres hver dag, og foreldre slipper derfor å sende med matpakke.
Vi serverer varm mat/lunsj to dager i uken.
Maritippen tar imot 127 barn i alderen 1-5 år og har tre småbarnsavdelinger.

Barnehagen er åpen alle arbeidsdager, dette gjelder også i ferier. Planleggingsdager er lagt til kveldstid.

Adresse: Dvergsnesbakken 29, 4639 Kristiansand Sør, Vest-Agder, Norway
By: Kristiansand Sør
Rute: Dvergsnesbakken 29
Postnummer: 4639


åpningstider

Mandag: 07:00 - 17:00
Tirsdag: 07:00 - 17:00
Onsdag: 07:00 - 17:00
Torsdag: 07:00 - 17:00
Fredag: 07:00 - 17:00


relaterte søk: Maurtua barnehage, Streik barnehage Kristiansand, Mummidalen barnehage, Fastelavn i barnehagen, Odderøya barnehage, Møllestua barnehage, Maurtua barnehage Bryne, Maurtua barnehage Skien
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Maritippen Barnehage.

Kristiansand sør utdanning

åpningstider, plassering. Dvergsnesbakken 29 kart bykart, satellitt visning. Maritippen Barnehage adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Maritippen Barnehage. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Maritippen Barnehage med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler