facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for McDonald's

McDonald's

Historie

McDonald´s kom til Norge i 1983, og siden starten i Nedre Slottsgate i Oslo har vi na etablert 72 restauranter fra Kristiansand i sor til Steinkjer i Nord. Hos oss far du den umiskjennelige smaken av Big Mac, uforglemmelige gode fries, maten, leken og opplevelsen som barna elsker i Happy Meal, den perfekte sote avslutningen pa et maltid i McFlurry pluss en rekke andre favoritter for store og sma.

Adresse: Vitaminveien 7-9 Storo Storsenter , Oslo 0485, NO
Telefonnummer: 22 15 09 24
By: Oslo
Rute: Vitaminveien 7-9
Husnummer: Storo Storsenter
Postnummer: 0485relaterte søk: mcdonalds norge, mcdonalds sverige, mc donalds
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon McDonald's.

Oslo hurtigmat

åpningstider, plassering. Vitaminveien 7-9 kart bykart, satellitt visning. Storo Storsenter hvordan komme seg rundt. McDonald's adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på McDonald's. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om McDonald's med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler