facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Meløy bibliotek

Meløy bibliotek

Info

Meløy bibliotek ligger sentralt på Ørnes, og er folkebibliotek for hele Meløy kommune. Bibliotektilbudet er gratis, og åpent for alle. Insta: meloybiblio

Historie

På vår facebookside setter vi oss som mål å informere om alt som er aktuelt og interessant i sammenheng med biblioteket, og alt som aktuelt skjer hos oss. Vi tar gjerne imot innspill, ønsker, tanker og konstruktiv kritikk fra dere som bruker siden. Vi ber om å forholdes til de allmenn vanlige rettningslinjene angående høflighet og uttrykk, når det kommenteres eller skrives innlegg.

På Meløy bibliotek tilbyr vi deg veiledning, rådgivning, informasjon og kompetanse, ikke minst når det gjelder å finne en bok eller annet medium, som passer akkurat deg. Hvis vi ikke har det som du er ute etter, bestiller vi på fjernlån, og også den tjenesten er gratis for deg. På biblioteket er det dessuten mulig å bruke gratis nett.

Meløy bibliotek betjener også Meløy Utstyrsentral, som ligger på samme bygning. Utstyrsentralen har samme åpningstider som biblioteket. På biblioteket kan du få brosjyre både om bibliotek og utstyrsentral, dersom du ønsker mer informasjon. Det er bare å stikke innom!

Du får gjerne henvende deg til biblioteket via facebook også når det gjelder bestillinger og liknende. De bibliotekansatte vil ta seg av henvendelsene på facebook i samme åpningstid som gjelder det fysiske biblioteket.

Adresse: Gammelveien 29, 8150 Ørnes
Telefonnummer: 004775710790
on.enummok.yolem@ketoilbib
By: Ørnes
Rute: Gammelveien 29
Postnummer: 8150



relaterte søk: meløy kommune, meløya
Anmeldelser
Fin plass for å lese aviser og nyte en kopp kaffe
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Meløy bibliotek med offentlig transport


Mosvold 210 meter
18-436
18-442
200
Meløy rådhus 360 meter
18-436
18-437
18-442
200

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Meløy bibliotek.

årnes bibliotek

åpningstider, plassering. Gammelveien 29 kart bykart, satellitt visning. Meløy bibliotek adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Meløy bibliotek. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Meløy bibliotek med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Nes bibliotek Nes bibliotek 759 km Veldig fint bibliotek med blide, hyggelige og hjelpsom personal..
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler