facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nes bibliotek

Nes bibliotek

Info

Hjertelig velkommen til Nes biblioteks offisielle facebookside. Her får du nyheter og informasjon om hva som skjer. Kom gjerne med spørsmål og kommentarer. Vi kan svare deg på henvendelser i bibliotekets åpningstid.

Historie

Åpningstider julen 2017:
Lille julaften: stengt
28.12: 10-14
29.12: 10-14
Øvrige dager i julen: stengt

Ordinære åpningstider:
Man - Tors: 10 - 18
Fred: 10 - 16
Lørd: 11 - 14

Vi kan hjelpe deg å finne den informasjonen du søker. Du kan også søke selv på en av datamaskinene våre.
Bibliotekets bokbase ligger på internett:
(http://www.nes-ak.folkebibl.no/cgi-bin/websok).

Vi har fem pc'er til bruk for publikum.
Finner du ikke det du er ute etter hos oss, kan vi forsøke å låne det inn fra andre bibliotek.
Oppslaglitteratur er ikke til utlån, men det kan benyttes i biblioteket. Man kan eventuelt ta kopier mot betaling.

Kommunale og fylkeskommunale sakspapir legges ut til gjennomsyn.
Biblioteket har et utvalg av kurskataloger, brosjyrer og søknadsskjemaer fra skoler.

Biblioteket har lesesal som kan benyttes i bibliotekets åpningstid.

Funksjonshemmede: biblioteket er tilgjengelig for rullestolbrukere.
Synshemmede kan benytte lese-tv som forstørrer skrift inntil 50 ganger. Aftenpostens nettutgave og
Blindeforbundets lydavis er tilgjengelig på Daisy-format.
Biblioteket har en Daisy-spiller som kan benyttes i lokalet.

Adresse: Rådhusgt.11, 2150 Årnes
Telefonnummer: +47 63911270
By: Årnes
Rute: Rådhusgt.11
Postnummer: 2150


åpningstider

Mandag: 10:00 - 15:00
Tirsdag: 10:00 - 15:00
Onsdag: 10:00 - 15:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: nes bibliotek mappa mi, ullensaker bibliotek, nes kommune, nes kulturhus, årnes bibliotek søk, nes svømmehall, nesbyen bibliotek, nes brannvesen
Anmeldelser
Veldig fint bibliotek med blide, hyggelige og hjelpsom personal..
Vi har brukt biblioteket for 2 små barn. Det er romslig, med bra tilbud og behagelige lokaler. Hyggelige ansatte har det også vært. Men; i dag ble det dessverre en negativ opplevelse. Vi fikk sms med beskjed om purregebyr på noen bøker/filmer vi hadde lånt før alt ble stengt i mars. Vi oppdaterte lånetid et par ganger men ga tilslutt opp, biblioteket var jo uansett stengt. Jeg fulgte med på meldinger fra biblioteket, og så flere ganger at det var mulig å fortsatt låne bøker tross stengningen på en slags klikk og hent måte. Men muligheten til å levere tilbake bøker ble aldri nevnt. Man kan sikkert hevde at det var innforstått, men like naturlig er å tenke at nedstengningen av alle servicetilbud, kjøpesenter osv var for å hindre mobilitet, og at noe så trivielt som å levere bøker ikke var prioritert. Altså at levering med vilje var utelukket fra bibliotekets informasjon. Jeg ringte i den tro at dette var en datagenerert melding og at vi selvsagt ikke skulle ha noe purregebyr. Men det var liten forståelse hos motpart. Vi kunne når som helst levert sa hun, det stod alltid en leveringskasse nedenfor rulletrappa når de var stengt. For oss som ikke bor der, og aldri frekventerer senteret unntatt de gangene vi besøker åpent bibliotek, så er den nevnte kassa ukjent. I tillegg var senteret stengt, og hvorfor skulle vi kjøre ens ærend til kommunesenteret i en lockdown, oppsøke et stengt kjøpesenter kun for å hive noen bøker i en boks? Tror ikke det helt var det som var formålet med nedstengningen.. Biblioteket er for øvrig en offentlig aktør. Hun hevdet videre at de tross alt hadde vært åpent nå heelt siden mandag, så vi hadde lett hatt muligheten til å levere etter åpning også. Det er mulig de som jobber på Årnes tror det er verdens navle, men dette er en geografisk stor kommune og vi bor nøysomme 100 meter unna grensen til neste kommune. Årnes for oss er "feil retning" og et sted vi drar med barna for en kosetur på lørdag, inkludert bibliotekbesøk. Ut over det har vi sjelden ærend der. At biblioteket forventer at kundene, etter at det har vært stengt i 5-6 uker, umiddelbart skal stå på tå hev og kaste seg i bilen for å levere en håndfull filmer/bøker når biblioteket har titusenvis av andre titler å låne ut er spesielt. Det er ikke vi kundene som bestemte at de skulle stenge, eller utelukke informasjon om levering i sine beskjeder til allmennheten. Vi hadde dukket opp nå på lørdag til en hyggelig bibliotektur med barna som vanlig, men sånn blir det dessverre ikke.
Svært raskt ute med purregebyr. Bok med frist levering fredag. Var ikke mulig å få levert i boksen fordi det er stengt til 2. etg. søndag og mandag morgen frem til 2. etg åpner. Klokken 12 mandag kom da purregebyr på 50 kroner. Dette er til tross for at biblioteket før har sagt at de ikke sender ut purregebyr før en uke etter innleveringsfrist.
Et vell av kunnskap
Helt grei bibliotek
Bra bibliotek
Oversatt av Google Personalet er bra: Original Staff are good :
Oversatt av Google Litt sus ngl Original Kinda sus ngl
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Nes bibliotek med offentlig transport


Årnes stasjon 200 meter
3686
450
461
463
465
Årnes stasjon 210 meter
3657
3658
455
Årnes stasjon 220 meter
3659
3674
441
451
452
453
R14
Årnes stasjon 240 meter
F1
R14
Presthagen 380 meter
3658
3676
455

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nes bibliotek.

årnes bibliotek

åpningstider, plassering. Rådhusgt.11 kart bykart, satellitt visning. Nes bibliotek adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nes bibliotek. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nes bibliotek med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Meløy bibliotek Meløy bibliotek 759 km Fin plass for å lese aviser og nyte en kopp kaffe
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler