facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Meny

Info

Meny Oslo City

Historie

En av Oslos beste matbutikker, og Oslo sentrums eneste fullsortiments butikk. Har egne kokker og butikkslaktere, som både produserer ferdigretter og gir deg råd og tips til kjøkkenet.

Egen lunsjdisk med byens beste baguetter (kåret av Aftenposten som best i test i oktober 2009). Kåret av Oikos – Økologisk Norge til Oslo sentrums beste økobutikk i 2010. Her finner du alt av økologiske varer til riktige priser, samt et stort utvalg av Fairtradeprodukter som kaffe, sukker, øl, brus, bomullspads, juice, bananer, ris, riskaker, te, kakao og sjokolade.

I tillegg til kjente merkevarer har butikken også et stort utvalg av våre egne merker, som First Price, Eldorado og Jacobs utvalgte.

Bakeriavdeling med et stort utvalg av kaker som kan bestilles fra vår konditor (bestillingsfrist kl. 14 dagen før). Her får du kaker til enhver anledning og smak, kom innom å snakk med vår betjening eller ring oss. Kom også innom å prøv vår egen ostekake (kanskje byens beste?), som lages av våre ansatte (selges kun fredag og lørdag).

Adresse: Stenersgata 1 , Oslo 0050, NO
Telefonnummer: 23 15 93 00
By: Oslo
Rute: Stenersgata 1
Postnummer: 0050


åpningstider

Mandag: 09:00-22:00
Tirsdag: 09:00-22:00
Onsdag: 09:00-22:00
Torsdag: 09:00-22:00
Fredag: 09:00-22:00
Lørdag: 09:00-20:00


relaterte søk: meny tilbudsavis, meny kundeavis, meny hjemmeside, meny åpningstider påske, meny butikker, meny oslo, meny åpningstider, meny oppskrifter
Anmeldelser
Stor butikk med varmdisk, og ellers et godt sortiment og gode råvarer. Butikken ligger midt i byen og "går av seg selv", så de hadde fått en stjerne til visst de hadde husket hvor viktig god service og kundebehandling er.
Helt grei butikk, mulig at jeg er bortskjemt med større lokaler fra butikker utenfor Oslo. Har som regel matvarene jeg trenger og en god ferskvaredisk med variert variert mat, både varm og kald.
Meny Oslo City er helt ok. Selve senteret også. Greie spisesteder. Men etter å ha brukt flere tusen kroner på senteret, så synes jeg det er drøyt å måtte betale kr 20.- for å gå på do der.
Relativt grei butikk for kun bildeler og bilrelaterte produkter. Høy kompetanse hos ei serviceinnstilt betjening. Produkter av høy kvalitet og derav pris. Anbefales likevel.
Til han som jobbet i fiskedisken i ettermiddag Tusen takk, både for tålmodigheten og utfordringen, tunfisken smakte kjempegodt!
Trakk litt ned at ansatt i ferskdisken ikke virket så vennlig,da føler man seg ikke så velkommen, synd
Liten Meny butikk, men hadde det jeg skulle ha
Det er spesielt med senter og sentrumsbutikkene med dagligvare. Trangt men effektivt på Meny. Ikke så god frukt grønt avdeling som andre Meny. Bra ferskvare. Mye varm mat. Hyggelige medarbeidere. Ingen kø selv om klokka var 16. Imponerende. Ligger i grunnplan ved inngang parkering.
Lett tilgjengelig. Hyggelig personell og gode og ferske råvarer. Er mer pricy enn andre dagligvarebutikker. De har også større og mer utvalg.
Veldig hyggelig ansatte, men det tar grusomt lang tid på selvbetjening. Du kan forvente opp til 7 minutters ventetid.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Meny.

Oslo dagligvarer

åpningstider, plassering. Stenersgata 1 kart bykart, satellitt visning. Meny adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Meny. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Meny med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Narvesen Narvesen 94 meter
Kim H Kiosk Kim H Kiosk 177 meter
Narvesen Bookshop Narvesen Bookshop 214 meter
Narvesen Narvesen 214 meter
Bunnpris Oslo S Bunnpris Oslo S 214 meter
Deli De Luca Deli De Luca 214 meter
Ica Nær Østbanen Ica Nær Østbanen 214 meter Jeg ankom på sentralstasjon og måtte tilbake via Sentralstasjonen. Jeg hadde tid og s...
Kiwi Storgata Kiwi Storgata 226 meter Veldig bra til å ligge i ett såpass belastet område, det er stadig en gruppe slitne g...
Lekkerbisken Kiosk Lekkerbisken Kiosk 244 meter Koselig lite sted med veeldig god kaffe! Kommer garantert tilbake hit flere ganger. S...
7-Eleven 7-Eleven 281 meter Hos 7-Eleven får du alltid kjøpt ferskbrygget kaffe, nystekte boller, varme retter, i...
Rema 1000 Rema 1000 319 meter
Hjørnet Kolonial Hjørnet Kolonial 364 meter Gode og rimelige ferske påsmurte bagetter når du trenger lunsj eller frokost.
Narvesen Stortorvet Narvesen Stortorvet 389 meter Feil info om åpningstider! Natt til lørdag og natt til søndag har de åpent til 04:00....
Izmir import- Frukt og grønt Izmir import- Frukt og grønt 425 meter Ikke stol på prisene på hyllen. De kan ta en helt annet pris i kassen vilkårlig. Tok ...
7-eleven 7-eleven 462 meter Hos 7-Eleven får du alltid kjøpt ferskbrygget kaffe, nystekte boller, varme retter, i...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler