facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Moen Gård Ulefoss

Moen Gård Ulefoss

Info

Moen Gård produserer egg, korn, poteter og grønnsaker til salgs. Vi har også god campingplass med fasiliteter . I sommer sesongen har vi konserter og show.

Historie

Til gården hører 5 bygninger og i tillegg en kårbolig beliggende på Herregårdsjordet. Det nye uthuset danner rammen om et tun, sammen med hovedhuset og bryggerhuset. Moen Gård produserer egg, korn, poteteter og grønnsaker for salg, i tillegg til andre gårdsmatprodukter.
Godkjent
Moen Gård er godkjent av Norsk gardsmat. Norsk Gardsmat er en organisering av gårdsbruk som tilbyr matvarer innen spesialområder. Medlemsgårder finnes over hele landet; de fleste har gårdsbutikk,
mange har også servering av lokale spesialiteter.

gammelt
Historie
Det gamle uthuset lå på nedsiden av hovedhuset. Her finnes også en hestekjørevandring som drev treskeverket i den gamle låven. En Gråtass bensintraktor kom til gården i 1950. I dag er det tre traktorer, skurtresker, bulldozer, beltegravemaskin, to korntørker og ulike landbruksredskaper på gården.

Hønsegård med noe attåt
overrekkelse Reidar Holstad fikk i 2008 Bygde- utviklingsprisen. Den fikk han etter at gården ble anbefalt av Midt Telemark Landbrukskontor til Innovasjon Norge, Telemark, som deler ut den årlige prisen. Moen gård fikk BU - prisen fordi de har brukt de mulighetene gården byr på, og har videreutviklet dem med basis i tradisjonell landbruksnæring, til også å omfatte andre tilbud. Gården sysselsetter i dag 9 deltidsansatte og har en betydelig omsetning. I tilegg til æren og diplomet, fulgte det også i alt 250.000 kroner til investeringer, med i prisen.

Adresse: Vinsåsveien 25, 3830 Ulefoss, Telemark, Norway
Telefonnummer: 95131913
By: Ulefoss
Rute: Vinsåsveien 25
Postnummer: 3830


Anmeldelser
Flotte blomster og fantastiske egg.
Fantastisk plass
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Moen Gård Ulefoss.

Ulefoss gård

åpningstider, plassering. Vinsåsveien 25 ulefoss bar & grill kart bykart, satellitt visning. Moen Gård Ulefoss adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Moen Gård Ulefoss. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Moen Gård Ulefoss med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Høna Magda UB Høna Magda UB 3 km Vi er en ungdomsbedrift fra Søve videregående skole. Vi kommer etterhvert til å selg...
Velkom gård Velkom gård 6 km Vakre Velkom produserer egg fra frittgående høner og økologiske solbær. Selvbetjent s...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler