facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mr Sushi

Mr Sushi
Adresse: Valkyriegata 1 , Oslo 0366, NO
Telefonnummer: 22 60 88 88
By: Oslo
Rute: Valkyriegata 1
Postnummer: 0366


Anmeldelser
Prisen har gått opp mens biter blitt mye mindre. Smakte neste ikke noe ris. Synes også det er litt rart at dme ikke har meny som du kn sitte og se på når du spiser på stedet betaler ca. 10kr ekstra per. Sushi rett Dessverre var dette favoritt sted tidligere men blir nok ikke flere besøk hit.
Tja... Hva skal man si.... Skal du ha take away så er d ok... Verdens minste maki får du ihvertfall her... Skal du spise på restauranten så kan du bare glemme service... Måtte be om vann selv... Måtte be om soyasaus selv... Måtte be om en tallerken selv.... Altså.... Det eneste de gjorde var å legge fra seg sushi på bordet og gå. Og nei det var ikke mye å gjøre... Ikke får du et hei.... Ikke får du kontakt med de.... Ikke får du et hadet. Skal jeg tilbake? Nope aldri :
Som oftest veldig god mat, men det har skjedd at fisken var gammel. Men.... i det siste har bitene har blitt mindre en før, ca 30 til 40 prosent mindre så husk å bestill nok.
som de andre sier. hent innafor sushi men sykt små biter av en eller annen merkelig grunn
Jeg synes det er den beste sushi jeg har hatt i Oslo. i god pris
Sushien var veldig god. Men de har nå fått selvbestillings skjermer som står foran kasse. De skal sikkert spare på lønn. Dette syntes jeg ødelegger opplevelsen. Prøvde å bestille, mens to karer i kassa står med ryggen til. Jeg stilte et spm om hvor mange biter det fulgte med den ene retten da det ikke var opplyst om dette på skjermen. Personen så ikke på meg når han svarte engang. Dette syntes jeg er dårlig kundeservice, og jeg følte ikke at man ble tatt vare på eller var viktig. Da hjelper det ikke for meg at maten er god. Finnes veldig mange alternativ som har en god personlig service.
Bestilte stor meny fra avdelingen på Frogner. Kveiten hadde nok ligget en stund da den smakte og luktet råttent, så måtte spytte den ut igjen. Laksen hadde også en dårlig bismak. Smaksmessig er dette den værste sushien jeg har bestilt i Oslo. Risen var løs og klumpete slik at bitene gikk i oppløsning når man tok i de med spisepinnene. Bestilte gjennom foodora, så kan ikke kommentere på kundeservicen.
En av mine favoritt plasse leverer altid god sushi.
Kommer ikke til å bestille noe mer wok fra de men sushi derimot er den beste i byen. Trist at noen retter kan ødelegge så mye av opplevelsen. Sendt mld der jeg klaget over retten vi sist bestilte men meldingen ble bare sett
Så langt så har mr. Fish beste sushien
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Mr Sushi.

Oslo sushi

åpningstider, plassering. Valkyriegata 1 kart bykart, satellitt visning. Mr Sushi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Mr Sushi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mr Sushi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Majorstuen Sushi Majorstuen Sushi 302 meter
Majorstuen Sushi Majorstuen Sushi 310 meter
Estar Sushi Estar Sushi 337 meter
Umi Sushi Umi Sushi 380 meter
Oslo Sushi Oslo Sushi 395 meter
Japan Sushi Japan Sushi 406 meter
Nippon Sushi Nippon Sushi 421 meter
Sushi Godbit Sushi Godbit 423 meter
Sushi & Wok Sushi & Wok 429 meter
Mini Thai & Sushi Mini Thai & Sushi 491 meter
Mamma Asia Mamma Asia 519 meter
Sushi House Sushi House 538 meter
St Raw St Raw 586 meter
Wu Sushi Wu Sushi 748 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler