facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Musik-Magazinet A/S

Musik-Magazinet A/S

Info

Musik-Magazinet A/S leverer et bredt utvalg av gitar -og bassutstyr, studio, hjemmekino og stereo!

Adresse: Engen 2, Logen, 5011 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55908530
By: Bergen
Rute: Engen 2, Logen
Postnummer: 5011


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: musik magazinet åpningstider, gitarbutikk bergen, musikkmagasinet bergen åpningstider, musikk-miljø, musik magazinet rabattkode, gitar bergen, musikkbutikk bergen, 4sound
Nærliggende lignende selskaper
Musikk-Miljø as Musikk-Miljø as 180 meter Musikk-Miljø as
Musikk-Miljø Pro Perc Musikk-Miljø Pro Perc 503 meter God fagkunnskap og hyggelige folk, anbefales !
4Sound Norge 4Sound Norge 640 meter Domt spørsmål...bare dumme svar!!!!! 4sound. Er beste sjappa i byo. Også med den aner...
b2musikk b2musikk 4 km Salg av blåseinstrumenter og rekvisita. Service og reparasjon av blåseinstrumenter. T...
Korpssenteret Korpssenteret 4 km Musical instrument store
Guitarish.no Guitarish.no 4 km Vi har nå laget ulike modeller av akustiske gitarer,
Baluba Musikk Baluba Musikk 9 km Veldig fint og intimt konsertlokale og hyggelig betjening. Jeg så British Lion med D...
Fosse Controllers Fosse Controllers 224 km Handmade MIDI-controllers for controlling VST organs like GSI VB3 ll or B5.
Anmeldelser
Bra utstyr men har en liten vei å gå med info innenfor kunde service ned muntlig informasjon om utstyrets egenskaper. Utenom det synes jeg dette er plassen for mye bra utstyr og god kvalitet på utstyret.anbefalea på det varmeste. Kjøpte korg de miniloug og veldig fornøyd ned produktet. Ps. Må være litt lovt å drive litt reklame for meg selv også.
Bra musikk utstyr og kompetanse i blandt de ansatte. anbefaler denne butikken.
Gode priser og flinke folk i butikken
Musik-Magazinet, eller Gitarhuset som det har skiftet navn til, er Bergens desidert beste forretning når det gjelder strengeinstrumenter. Til tross for begrenset bruksareal har forretningen klart å utnytte området til det maksimale når det gjelder utstilling av gitarer. Utvalget av gitarer er eksemplarisk for å være en norsk forretning, og utkonkurrerer kjeden 4Sound i mine øyne. De ansatte er blant de mest serviceinnstilte og hyggelige arbeidstakerne jeg har møtt i min levetid, og de har over gjennomsnittlig god peiling på utstyr. I tillegg til et bredt utvalg av gitarer og rekvisita tilbyr de et fenomenalt utvalg av effektpedaler. Jeg kan trygt anbefale Gitarhuset hvis man er ute etter en ny gitar innen alle prisklasser eller trenger ekstra utstyr, betjeningen har heller ingen problemer med å bestille inn varer hvis de ikke har der man er ute etter.
De har produkter, og de er hyggelige, men service tiden er litt i det ekstreme laget. 1 måned og 16 dager for å skaffe en hodetelefonkabel. Hadde det vært en stor komplisert struktur som åpenbart kom til å ta tid, så hadde det ikke vært et problem. Men en kabel til et par øretelefoner de selger er i det drøyeste laget. De skal få poeng for at de annbefalte gode høretelefoner, men vist det ikke er god reperasjonstider og rutiner, så kan du få det samme fra en nettbutikk.
Genuin serviceevne fra Tore etter flere gangers bruk av deres tjenester. Både gitarkjøp, gitarjustering, reparasjon av amp og ombygging av mikrofonkonfigurasjon på en gammel gitar er jeg veldig fornøyd med.
Hyggelig og behjelpelig betjening.
Kjøpt en del utstyr her. Personalet er utrolig hjelpsomme, spesielt Martin på HiFi avdelingen! Her får du følelsen av at de vil selge deg det som er det beste produktet for akkurat deg.
Koselig liten musikkutstyr og -instrument butikk. Har ikkje så stort utvalg, satsar mest på eksklusivt og heilt nødvendig utstyr/instrument. Betjeninga kan jobben sin!
Gode kundebehandlere som sørger for at man får den hjelpen man trenger. Greit utvalg i butikken, og det de ikke har inne skaffer de. Anbefales.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Musik-Magazinet A/S med offentlig transport


Veiten 90 meter
11
Olav Kyrres gate 190 meter
10
11
12
15
18
19
3
39
3E
4
40
40E
42
49
4E
5
50E
6
Strandgaten 240 meter
11
86
Byparken 240 meter
1
2
Komediebakken 250 meter
FB50
FB51

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler