facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Musikk-Miljø as

Musikk-Miljø as

Info

Musikk-Miljø as

Historie

Musikk-Miljø as ble startet av Haakon P. Bjørkhaug i februar 1987. Allerede i 1959 ble han ansatt som ekspeditør og senere butikksjef i a.l. Tonika. I 1973 ble han salgsdisponent i Tonika as. Etter 22 år i musikkbransjen ble han i 1982 ansatt som salgsjef (sales manager) i Boosey & Hawkes Group Scandinavia AB i Gøteborg. Med en god musikk- og handelsutdannelse og en allsidig bakgrunn både fra både detalj- og engros handel innen musikkbransjen fikk Haakon P. Bjørkhaug en ”flying” start med etableringen av Musikk-Miljø as i februar 1987.

Etter en kort periode i Jonsvollsgaten flyttet Musikk-Miljø as til Håkonsgaten 24 – en kjent adresse for en musikkhandel i Bergen.

Omsetningen og varesortimentet økte betydelig de påfølgende årene. Spesialbutikken for slagverk- og perkusjons instrumenter, Pro Perc, åpnet i egne lokaler i desember 1994. Også kapasiteten i denne butikken ble relativt hurtig ”sprengt” og Pro Perc flyttet derfor inn i nye store lokaler i Neumannsgaten i 2001. Sommeren 2004 ble butikken i Håkonsgaten oppusset og fremstår nå, i likhet med Pro Perc, som en topp moderne musikk butikk i varme, lune og publikumsvennlige lokaler.

Musikk-Miljø as har et stort varesortiment. Her finner du noter, musikk litteratur og lærebøker til alle typer musikkinstrumenter. Stryke- strenge- og blåseinstrumenter, rekvisita og tilbehør. Vi har eget verksted for reparasjon av alle typer akustiske musikkinstrumenter.

Pro Perc har Norges største utvalg av trommer, slagverk, rytme- og perkusjonsinstrumenter, noter, lærebøker og DVD’er for slagverkere.

Våre største kundegrupper er musikkorps, dirigenter, kommunale musikk/kulturskoler, grunnskoler, institusjoner, musikkonservatorier, høyskoler, profesjonelle militære musikkorps og symfoniorkestre, festspill, jazz – rock og bluesfestivaler, profesjonelle musikere, musikklærere, musikklade amatører og musikkinteresserte enkelt personer.

Vi selger musikkinstrumenter, tilbehør og noter til kunder over hele landet.

Fra to ansatte i 1987 er vår medarbeiderstab i dag øket til ni. Våre medarbeidere er fortsatt, eller har vært, aktivt med i det levende musikk livet på forskjellige områder.

Med topp moderne datautstyr og motiverte medarbeidere i miljøskapende lokaler har Musikk-Miljø as utviklet seg til en sunn og god butikk. Vi har god kontakt med mange av verdens ledende produsenter av akustiske musikkinstrumenter, tilbehør og rekvisita. Vi har også direkte kontakt med noteforlag i USA, Europa og her i Norge.


Adresse: Håkonsgaten 24, 5015 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: +47 55236030 (Musikk-Miljø as) +47 55236040 (Pro Perc)
By: Bergen
Rute: Håkonsgaten 24
Postnummer: 5015


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:00
Tirsdag: 10:00 - 16:00
Onsdag: 10:00 - 16:00
Torsdag: 10:00 - 16:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: Amadeus Musikk, Hornaas Musikk, Munnharpe Bergen, Evas Musikk, Den Lille Basun, Trommebutikk, Musikk Bergen, Musikkbutikk Bergen Sentrum
Nærliggende lignende selskaper
Musik-Magazinet A/S Musik-Magazinet A/S 180 meter Bra utstyr men har en liten vei å gå med info innenfor kunde service ned muntlig info...
Musikk-Miljø Pro Perc Musikk-Miljø Pro Perc 427 meter God fagkunnskap og hyggelige folk, anbefales !
4Sound Norge 4Sound Norge 761 meter Domt spørsmål...bare dumme svar!!!!! 4sound. Er beste sjappa i byo. Også med den aner...
b2musikk b2musikk 4 km Salg av blåseinstrumenter og rekvisita. Service og reparasjon av blåseinstrumenter. T...
Korpssenteret Korpssenteret 4 km Musical instrument store
Guitarish.no Guitarish.no 4 km Vi har nå laget ulike modeller av akustiske gitarer,
Baluba Musikk Baluba Musikk 9 km Veldig fint og intimt konsertlokale og hyggelig betjening. Jeg så British Lion med D...
Fosse Controllers Fosse Controllers 223 km Handmade MIDI-controllers for controlling VST organs like GSI VB3 ll or B5.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler