facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for MyoNeuro Klinikken

MyoNeuro Klinikken

Info

MyoNeuro klinikken består av fysioterapeuter med spesialkompetanse innen det nevromuskulære systemet. Fysioterapeutene har lang erfaring og solid kompetanse innen rehabilitering og etterutdanning.

Historie

Klinikkens behandlingskonsept passer for deg som ønsker å være i arbeid, trene eller vil prestere. Fysioterapeutene screener for årsakssammenhenger, behandler ved skade, arbeider forebyggende og prepper til konkurranse. Ved skade eller plager hjelper fysioterapeutene deg tilbake, og forhåpentligvis enda lenger. Er du ute etter en moderne og årsaksrettet tilnærming? – Da har du kommet til rett sted!

Artklinikken består av fysioterapeuter med spesialkompetanse innen muskel, nerve og skjelett. Ved siden av å utøve faget i praksis, arbeider fysioterapeutene med kursing av ulike helsepersonell. På Helsehuset i Moss har klinikken tverrfaglig samarbeid med Moss Ortopedisk Klinikk og Ortopedspesialistene.

Offentlig godkjente fysioterapeuter m/ spesialkompetanse:


Nicolai van der Lagen
Andreas Henriksen
Katrin Johnsen
Frode Saint-Solliuex

Adresse: Prinsensgate 9, 1530 Moss, Norway
Telefonnummer: 69250034
on.oruenoym@tsop
By: Moss
Rute: Prinsensgate 9
Postnummer: 1530


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: myoneuro moss, art fysioterapi, fysioterapi moss, manuellterapeut moss
Nærliggende lignende selskaper
NEMUS NEMUS 86 meter 3 uker med fysioterapi hos Nemus Moss har gitt utrolig stor uttelling hos meg. Presis...
Opptreningssenteret Jeløy Kurbad Opptreningssenteret Jeløy Kurbad 2 km Her hadde jeg det bra. Herman på kjøkkenet er en livlig og snill gutt som mer en gjer...
City Syd Klinikken City Syd Klinikken 2 km Her kan du få vite mer om fysioterapi, naprapati og fotterapi
Ekholt Fysioterapi & Manuellterapi Ekholt Fysioterapi & Manuellterapi 3 km Ekholt Fysioterapi utvider, og har god kapasitet innenfor helprivat fysioterapi.
Kambo Fysikalske Kambo Fysikalske 4 km Opplever denne fysioterapeuten som mennesklig.,varm og faglig dyktig. Ser hele mennes...
kamboklinikken kamboklinikken 4 km Rask time
Anmeldelser
Jeg fikk et treningsopplegg som var riktig for min problemstilling. Etter timen var jeg lettet og glad over en løsning som gir meg en god balanse i min hverdag.
Flinke folk og utolig hyggelig service.
Kjempe flinke!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler