facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Opptreningssenteret Jeløy Kurbad

"Unicare Jeløy er et velrennomert spesialistsenter for rehabilitering, sentral beliggenhet på idylliske Jeløy utenfor Moss. Vi har avtale med Helse Sør-Øst på revmatisme, kreft, slag, nevrologi og kroniske muskel-/bløtdelssmerter i hovedsak fibromyalgi. Vi tar også imot private pasienter og forsikringspasienter."
Adresse: Bråtengata 94,, 1517 Moss, Norway
Telefonnummer: 69 24 58 00
By: Moss
Rute: Bråtengata 94,
Postnummer: 1517



relaterte søk: rommene på jeløy kurbad, jeløy kurbad eiere, jeløy kurbad fibromyalgi, jeløya kurbad adresse, jeløy kurbad erfaringer, vikersund kurbad, jeløy kurbad ventetid, jeløya hotell
Anmeldelser
Her hadde jeg det bra. Herman på kjøkkenet er en livlig og snill gutt som mer en gjerne kommer bort for å hjelpe. Her blir man tatt godt imot Takk for et fint opphold.
Styr unna!! Jeg anbefaler ikke dette stedet videre . jeg ville valgt et annet sted istedenfor. Stedet passer best for gamle mennesker som ikke stiller krav til noe. stedet er slitt og gammelt og lite oppdatert. Du får en følelse av å være på gamlehjem og maten er veldig smakløs og det er lite variasjon i maten. Du går lei av å være der. Selv jeg som er lite kresen i kosten fikk sjokk. Lite og nesten ingenting av kjøtt i kosten så passer best for deg som er vegetarianer eller kanin. Flotte omgivelser og natur men hjelper lite når dem som jobber der ikke ønsker å kommunisere med deg eller lytte til deg. Du får heller ikke en individuell tilpasset plan hvis du trenger det.Fysioterapeuten jeg fikk utdelt der hold ikke mål. Bassenget hadde plass til kun 8 personer men allikevel puttet dem dobbelt så mange i bassenget under trening.
Styr unna dette stedet. Det dreier seg kun om at de skal tjene penger. Stedet er nedslitt og det er delvis en del av personalet også. De er stresset og der er ingen trygghet om du blir syk. Det er tilfeldig åssen behandling man få De
Gledet meg veldig til og komme og få behandling av "spesialister med komtetanse"innen mine problemer.Nerve og muskel smerter. Stedet ligger flott til og rommene og betjeningen var veldig bra.Noen rom uten dusj.Så langt så bra. Jeg ble tilbudt denne plassen på kort varsel,noe jeg etterhvert ikke var alene som,de fleste var kommet inn på kort varsel.???for og fylle opp i corona og ferie tid tenkte jeg da.. Dagen etter var det besøk hos lege og fysioterapeut. Begge syntes det var litt underlig at jeg var havnet i nevrolog gruppen ,burde vært på smerte du sa de begge 2...Men den avdelingen åpner ikke før om 6 uker!!!! Men ble enig om og fortsette.Jeg etterlyste nevrolog,det har de ikke ,vedkommende har permisjon og har hatt det lenge var svaret....Det var jo en av grunnen til at sykehuset hadde henvendt seg til dette stedet med spiss komtetanse...hjelp... Fysioterapeuten var nyutdannet og kunne ikke mye om nerveskader,så han behandlet kun min hofte muskulatur.Ikke noe negativt om vedkommende. Treningen trodde jeg ville vært litt mere "opplegg".Program eksempel. Mandag frokost 0800.Stolgym 10-1030.Lunsj 13-1330.Fysioterapi 30 min...Middag17-1730.Noen dager var det egentrening basseng...Ja sånn gikk no dagen.... Ingen aktivitetstilbud på ettermiddagene,folk satt mye på rommene eller ute området.Greit med corona men mye av aktiviteter enkle billig ting kunne vært gjort.. Her er det slag pasienter som trenger språk trening blandt annet. Møtte en av de som var der for nettopp det men problemet var at logopeden hadde ferie Nå begynner dette og høres ut som "hotel isærklasse" Ikke misforstå,mange var veldig fornøyde med sitt opplegg. Jeg prøvde og få kontakt med noen ansvarlige,men gjett ...Ja de var på ferie....hvordan kan alle ansvarlige reise på ferie samtidig og sette inn ferievikarer som er nyutdannede til et sted som krever og lover spesial og spisskompetanse?????? Flere av de ansatte bekreftet også dette. Så mitt opphold ble avsluttet etter anbefalig fra fysio og andre,inkludert meg selv. Veldig synd Oppsummering .tok de bare inn pasienter for og fylle opp og få,penger av staten????? Og hvor var de spesialistene det lovet??? Vi var mange som stilte de samme spørsmålene så håper noen kan svare ,offentlig. Traff mange fantastiske flotte både pasienter og ansatte. Dette kostet både meg og staten masse penger og tid på noe som var langt under forventningene. Mulig dette bare var uheldig at det var i ferie måneden juli,men har de ikke kvalifiserte folk så må de stenge. Håper dette blir rettet opp så de som skal dit i framtiden ikke opplever det samme. Lykke til videre alle fine folk jeg møtte.
Et sted jeg ikke anbefaler videre til noen. Det bærer preg av at det er drevet av Unicare som er en privat aktør som kun bryr seg om å tjene penger og som ikke er interessert i å hjelpe mennesker med behov. Jeg angrer på at jeg ikke dro til et sted som var drevet av frivillige i rødekors i stedenfor som ikke tjener penger. Stedet er gammelt og slitt og veldig utdatert. Du har på følelsen at du har kommet til en gammel institusjon. Stedet egner seg derfor ikke for dem under 60 år. Treningssalen og rommene er små og trange. Jeg fikk ikke noe som helst ut av dette oppholdet i det hele tatt. Dårlig kvalitet på tilbudet dem har å tilby til fibromyalgi grupper. Alle får samme timeplan og det er ikke mulig med individuell tilpasset plan hvis man trenger dette som dem lover på deres nettsider. Kommunikasjon fungerer veldig dårlig på Unicare. Det er heller ikke mulig å få snakke med lege ved akutte tilfeller selv om dem har 2 leger på institusjonen. Bassenget er knøtt lite og det er ikke plass til mer enn 8-10 personer på bassengtrening og selv da er det trangt. Herregarderoben i bassenget har bare 1 dusj. Maten i seg selv er verdt å velge et annet sted. Maten smaker det samme hele tiden og de varierer lite og dem bruker restematen dagen etterpå og til suppe for å spare penger. Det går for det meste i vegetarmat og dem tilbyr lite og nesten aldri kjøtt. Det var lite mat i å velge mellom der så ikke noe å anbefale for dem som er glad i god og variert mat.
Flott trening, god mat, og fantastiske ansatte! Her blir man tatt vare på. Har vært der 2 ganger ‍
Dyktig og trivelig helsepersonell, og fint opplegg for fibro-gruppa. Lærte masse nyttig, og gleder meg til neste opphold.
Bare butikk! Lurer dere til å tro at du kan komme.
Ansatte som går helhjertet inn for et godt opphold for deg.
Kjempefint sted med veldig hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Opptreningssenteret Jeløy Kurbad.

Moss fysioterapeut

åpningstider, plassering. Bråtengata 94, moss frigangshjem kart bykart, satellitt visning. Opptreningssenteret Jeløy Kurbad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Opptreningssenteret Jeløy Kurbad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Opptreningssenteret Jeløy Kurbad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
MyoNeuro Klinikken MyoNeuro Klinikken 2 km Jeg fikk et treningsopplegg som var riktig for min problemstilling. Etter timen var ...
NEMUS NEMUS 2 km 3 uker med fysioterapi hos Nemus Moss har gitt utrolig stor uttelling hos meg. Presis...
City Syd Klinikken City Syd Klinikken 3 km Her kan du få vite mer om fysioterapi, naprapati og fotterapi
Ekholt Fysioterapi & Manuellterapi Ekholt Fysioterapi & Manuellterapi 4 km Ekholt Fysioterapi utvider, og har god kapasitet innenfor helprivat fysioterapi.
Kambo Fysikalske Kambo Fysikalske 5 km Opplever denne fysioterapeuten som mennesklig.,varm og faglig dyktig. Ser hele mennes...
kamboklinikken kamboklinikken 5 km Rask time
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler