facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NAF Kvamskogen

NAF Kvamskogen

Info

NAF Kvamskogen skal være det naturlige sentrum på Kvamskogen. Gjennom drift og utvikling av camping, hytteutleie og andre relaterte aktiviteter.

Adresse: Kvamskogen, 5600 Norheimsund
Telefonnummer: 99 42 87 17
By: Norheimsund
Rute: Kvamskogen
Postnummer: 5600


Nærliggende lignende selskaper
Hardanger Glassmagasin As Hardanger Glassmagasin As 9 km Eg trur detta er eit glass magasin
Kafê Hjørnet As Kafê Hjørnet As 9 km Kafé Hjørnet AS åpner dørene i mars 2020. Du finner oss på kaien i Norheimsund, nærma...
Kremen Konditori Kremen Konditori 9 km Laget en nydelig bryllupskake
Hardanger fartøyvernsenter Hardanger fartøyvernsenter 9 km Anbefales på det sterkeste for trebåtintereserte. Dyktige fagfolk og et ovesiktelig o...
Anmeldelser
Et trivelig sted med en god nærbutikk ! Alltid hyggelig betjening
Helt ok.Gode toalett og dusjforhold. Men syntes det var merkelig at butikken/kafeen ikke var tilknyttet.Informasjon om hvor en kan bestille/betaling av plass mangler. Vanntilgang for fylling til bobil og campingvogn er fjernet. Det er ett minus, når vi ikke kjører med vann på tanken.
Overnattet en natt i bobil. Må dessverre si at prisen på Kr 350,- med strøm ikke stod i samsvar med standarden. Oppstillingsplassen kunne med fordel ha fått seg noen lass med grus/singel. Det var ikke mulig å tømme gråvann. Ferskvann måtte bæres fra kjøkkenet. Søppel måtte overleveres betejeningen, da de ikke viste om noen søppeldunker å kaste i. Sanitæranlegget var gammelt, men ellers OK. En kuriositet er at nøkkel til toalettene etc. var i en låseboks, slik at om du ikke tok med nøkkelen og dermed blokkerte resten av toalettne eogså, kunne hvem som helst låse seg inn på ditt toalett! Hadde det ikke væt for at vi brukte toalettet og trengte vann, kunne vi like gjerne stått på parkeringen ved siden av til Kr 150,- eller bobilparkeringen med strøm til Kr 200,- Ellers var betjeningen hyggelig og hjelpsom. Området er sikkert også et fint utgangspunkt for fjellturer og virker å være et populært vintersted. Med enkle grep som nytt sanitæranlegg, ny grus på plassene og fasiliteter for vann og tømming kunne prisen ha vært bedre forsvart og sikkert med mange flere gjester.
Bra service og ladestasjoner topp plass å ta en pause
En skikkelig oppussing/oppgradering av hyttene burde vært gjort. Nå er de til nedfalls. Dårlig utstyrt kjøkken og liten plass til å kokkelere.. Er bare en oppvask. Dyrt i forhold til hva en får. En bagatell, kanskje, men Internett fungerte ikke. Positivt, det er en fin plass å være. Landhandleriet er på topp nivå, hyggelig betjening og mange spennende varer.
Utrolig hyggelige folk i den butikken og ikke minst de digge VARME skillingsbollene de selger der
Ikke noe sted for camping i vogn. Vi skulle bare forbi og trengte ett sted for natten. Det var trangt og ulendt terreng måtte rygge vogna ned på plassen. Dette er mest beregnet for hytte overnatting. Hyttene ser også gamle og dårlige med manglende vedlikehold.Heller ikke noe tilbud utover ren overnatting. Toaletter og dusj er utrangert for lenge siden. Helt utrolig frekt å ta 300kr for en natt på en plass som dette. Kan ikke kalles camping plass i det heletatt. Campingvogn bør plassen ikke merkes med. Det er jo plassen ikke beregnet for. Ned grodd og fælt var det også. Ikke noe hyggelig sted! Hadde vi ikke trengt strøm så hadde vi overnattet på en rasteplass. Så elendig vil jeg si det var. Denne plassen har ikke fortjent NAF merking.
Er blitt veldig bra utvalg av varer og produkter som bare fåes der. grei og service innstilte betjening og godt utvalg av mat og ikke minst snop som ikke finnes i vanlige butikker idag, altså et lite stykke nostalgi.
Litt ukoselig, litt vanskelig og orientere seg.
En herlig atmosfære, meget god service og svært hyggelige og koselige ansatte - som hjelper og veileder med alt du måtte lure på. Fast stopp på vei til hytten
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til NAF Kvamskogen med offentlig transport


Naf 90 meter
925
930
Ankerplassen 450 meter
925
930
Furedalen alpinsenter 460 meter
925
930

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler