facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NANA Thaikaway & Restaurant

NANA Thaikaway & Restaurant

Info

Autentisk thailandsk mat på Eik i Tønsberg. For take away kontakter du oss på tlf. 479 47 999. For catering kan du kontakte Jonas på tlf. 922 60 996. Vi tilbyr også catering utenfor våre åpningstider :-)

Adresse: Eikveien 107, 3123 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: 47947999
moc.liamg@1beosoj
By: Tønsberg
Rute: Eikveien 107
Postnummer: 3123


åpningstider

Mandag: 14:00 - 21:00
Tirsdag: 14:00 - 21:00
Onsdag: 14:00 - 21:00
Torsdag: 14:00 - 21:00
Fredag: 14:00 - 21:00
Lørdag: 14:00 - 21:00
Søndag: 14:00 - 21:00


relaterte søk: nana thaikaway 3123 tønsberg, nana thaikaway stengt, nana thaikaway eik meny, thaikaway meny, thai take away tønsberg, thaimat tønsberg, nanas takeaway, nanas take away meny
Anmeldelser
Bestiller stadig mat herfra! Stort sett veldig bra mat og gode porsjoner, men innimellom smaker det ikke slik det pleier å gjøre!? Mulig det skyldes nye folk på kjøkkenet? Andre ganger er det også lite ris i boksen. MEN, maten er verdt pengene uansett! Gode smaker, rikelig med kjøtt, og hyggelig personale som ordner fort opp dersom noe er feil. Hadde gjerne ønsket noen flere retter på menyen, eller at man rullerte på et par ekstra. Lokalene er ok, men vi henter alltid maten. Anbefales virkelig!
Her har det tapt seg, den stekte risen var veldig god før, men nå er den nesten smakløs og grønnsakene er ikke noe gode lenger har dere byttet leverandør?. Kyllingen har flere ganger nå vært dvass og virket dårlig stekt i flere av rettene. Håper det blir bedre, for vi likte veldig godt å kjøpe herfra tidligere.
Stedet var vedlikeholdt, rent og ryddig. Betjeningen var hyggelig og smilende så en veldig god start; dessverre når jeg kom hjem for å spise så var maten smakløs og manglet soyasaus som jeg spurte å få med. Komme ikke tilbake her.
veldig god mat og skal besøke dem flere ganger :
Reist langt for å komme frem og funnet ut at det er kun take away tross til dine in var opplyst.
Veldig god mat! kjapp levering og fornuftige priser.
Maten er god, men veeeeldig dyrt!
God mat og greie priser. Hyggelig betjening. Ikke noen steder å sitte å spise så dette er stedet du henter og spiser hjemme. Bestilte stekt ris med biff. Smakte veldig lite. Måtte dynke den i soyasaus fir å få noe særlig smak på den. Ellers helt ok.
Pad Thaien var smakløs og litt kjedelig, men en stor posjon. + for punktlig levering og lokalene er veldig fine. Rent og pent
Bra mat! Anbefaler å sjekke menyen før du ringer, da Nana er like blid og hyggelig som norsken er ustø.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon NANA Thaikaway & Restaurant.

Tønsberg thai-restaurant

åpningstider, plassering. Eikveien 107 tønsberg hurtigmatrestaurant kart bykart, satellitt visning. NANA Thaikaway & Restaurant adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på NANA Thaikaway & Restaurant. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om NANA Thaikaway & Restaurant med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler