facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Naustet & Lanternen

Naustet & Lanternen
"Naustet Restaurant er en velkjent a la carte restaurant. Med en fristende og variert meny med innslag av lokale mat tradisjoner, sjømat og kjøttretter er Naustet Restaurant fortrukket restaurant valg i Haugesund. Selvsagt anbefaler vi den søte avslutning med desserter fra våre konditorer. Naustet Restaurant serveres også tradisjonsrike retter som fersk skrei, lutefisk på fat og lokalt pinnekjøtt i sesongene."
Adresse: Youngstorget , Oslo , NO
Telefonnummer: 454 28 658
By: Oslo
Rute: Youngstorget


åpningstider

Mandag: 12:00-01:00
Tirsdag: 12:00-01:00
Onsdag: 12:00-01:00
Torsdag: 12:00-01:00
Fredag: 12:00-01:00
Lørdag: 12:00-01:00
Søndag: 12:00-01:00

Anmeldelser
Aldeles nydelig mat. Vi tok breiflabb. Torunn fra Island serverte oss. Fantastisk service som gav oss en kjempefin aften.
Fantastisk god mat og hyggelig personale
Flott lokale og veldig god mat. Savner en god vegetarisk forrett kunne ta bort kjøttet fra gresskarsuppen og en proteinrik vegetarisk hovedrett. Hovedretten var veldig god, men ingen proteiner Spennende og god dessert
Kjempekoselig atmosfære, nydelig mat og utrolig kjekke ansatte! Her skal vi tilbake.
Helt fantastisk god mat og dessert , beste matopplevelsen noen gang . Spiste til forrett varmrøkt ørret, hovedrett kveite og dessert.Hyggelige betjeninger og stilig kokalet.
Fortreffelig aften . Kelner var meget oppmerksom på meg hele kvelden . Lutefisken var meget god .Fikk vin anbefaling til lutefisken . Sånn nesten at jeg må fly fra Gardermoen til Haugesund og Naustet restaurang bare for å spise lutefisk, Så må jeg også nevne den gode rakfisken til forrett.
Kjempegod mat, svært hyggelig dame som serverte oss. Husets rødvin må ikke så varm som vi fikk den.
Dårlig service og fisk som ikke var stekt. Tilbakemelding til personale om at fisken var helt rå ble besvart med at vedkommende skulle gi beskjed. Har litt større forventninger enn dette både når det kommer til mat og service.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Naustet & Lanternen.

Oslo barer

åpningstider, plassering. Youngstorget oslo kunstgallerier kart bykart, satellitt visning. Naustet & Lanternen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Naustet & Lanternen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Naustet & Lanternen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Café Brasil Café Brasil 31 meter
Bonanza Bonanza 31 meter
Fyret Fyret 31 meter
Torggata Torggata 35 meter
Kjøkken og Bar Kjøkken og Bar 49 meter
Oslo Camping Oslo Camping 66 meter
Youngs Youngs 73 meter
Paragrafen Paragrafen 78 meter
Café Sør Café Sør 81 meter
Surround Bar Surround Bar 81 meter
Stratos Stratos 85 meter
Café Mono Café Mono 92 meter
The Villa The Villa 95 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler