facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sosialen

Sosialen
Adresse: Møllergata 13 , Oslo 0179, NO
Telefonnummer: 22 41 50 06
By: Oslo
Rute: Møllergata 13
Postnummer: 0179


åpningstider

Mandag: 15:00-22:00
Tirsdag: 15:00-03:00
Onsdag: 15:00-03:00
Torsdag: 15:00-03:00
Fredag: 15:00-03:00
Lørdag: 15:00-03:00


relaterte søk: sosialen blues, sosialen anmeldelse, sosialen åpningstider, sosialen bar bistro kommende aktiviteter, sosialen kommende aktiviteter, justisen, sosialen meny, møllergata 13
Anmeldelser
Første gang jeg har spist her, tidlig ettermiddag og jeg gikk for «Sosialens burger». Den var usedvanlig god! Ferdig snakka. Når servicen i tillegg var på samme nivå er lett å anbefale dette stedet.
Vi var 2 som spiste her. En tok Torsken og 1 tok blåskjell. Torsken kommer uten så mye tilbehør, Og hadde gode smaker. Blåskjellene kom med en kald klump med rømme på toppen og et brød over rømmen. Det gjorde retten nesten vanskelig å håndtere. Samtidig var det vanskelig å vurdere hvilke blåskjell som var ferdig tilberedt, da mange av blåskjellene ble kalde av rømmen. Neste gang går jeg over veien for å spise på olearys
Veldig bra sted å spise middag! ... Og cocktails etterpå med musik og dans
Koselig vakt som sto utenfor å tok oss i mot,innsiden var ikke så fin eller sjamerende,men baksiden der det var også mulig å bestille drinker var kjempe fin plass! Bestilte en Strawberry Daiquiri,men ble så veldig skuffa. På nettet står det at den skal lages i en blender og er ikke ferdig før isen er knust til en slags slush,den jeg fikk ble bare ristet og isbitene var nokså store.Det var en sterk smak av Rom,Likør og Lime men ingen Jordbær smak.Så jeg tok 2 slurker å satt den i fra meg. :s
Stedet er bra, musikk er bra men dørvakten noen av den er rett og slett har ikke observasjon instinkter. Ble nekte å komme inn pga jeg var for full . Men jeg hadde ikke drukket alkohol i det hele tatt, sto i kø 5 min uten å snakket med noen mine venner var allerede inn å vente på meg. Håper virkelig at dette Ikke var på grunn av hud farger!
Helt utrolig det her men: var på utestedet igår og har vært der mange ganger før. De har hatt store problemer med tyverier fra dette stedet i lang tid. Det har vært jakker, vesker, lommebøker etc. Jeg tror jeg vet hvorfor; igår ble jeg utsatt for en lommetyv som jeg tok på fersk gjerning nedi lomma mi. Fikk tak i hånda hans og fikk snudd meg og så hvem det var. Sa ifra til bartender som sendte meg til vakta. Forklarte hva som hadde skjedd til han, og da fikk JEG beskjed om å dra da jeg pekte ut hvem det var. Så folkens styr unna dette stedet for her jobber vaktene kanskje bare noen eller en på lag med lommetyvene. Dere tenker sikkert at jeg ble bedt om å forlate stedet pga at jeg var overstadig beruset men jeg hadde tatt 2 øl og hadde nettopp kommet til stedet. Var heller ikke aggressiv eller motbydelig. Men ble paff av hele situasjonen. Så folkens. Ikke dra hit. Finn på noe annet. Mange andre steder å dra til.
Dummeste vekterne jeg har vært med på. Har inntatt 3 cider for 3 timer siden, og vekterne mener man er for full til å komme inn. Virker veldig useriøst når de slipper inn jente etter jente som man uten tvil kan se er sterkt beruset. Mange sier det er god stemning når man kommer inn, men med hensyn til servicen fra vekterne så blir det useriøst og dårlig. Terningkast 0 om det var mulig.
Spektakulært overpriset hamburger. Hatting sine hamburgerbrød med ihjel-stekt hamburger som bringer minnene tilbake til de frosne hamburgerne du kjøper i frysedisken. Kunne ikke la være å tenke på hvor mange McDonalds cheeseburgere du kunne fått for samme pris 9 stk. Hyggelig atmosfære og av og til hyggelig betjening, men mest av alt treg og lite responsiv. Bra for selskap og julebord angivelig.
Jeg var ikke klar over at dette var et spisested før vi skulle dit med jobben, da jeg trodde det kun var et utested. Hadde derfor ikke så store forventninger til maten. Men der tok jeg feil, maten var kjempe god og selv om vi var et selskap på 35 var det ingenting og utsette på hverken mat eller betjening.
Skulle bestille en drink og fikk beskjed fra bartender «Vi har ikke det, bestill noe voksne bestiller». Jeg prøver å bestille en annen drink, og fikk beskjed «Som sagt, bestill noe voksne bestiller». Jeg finner meg ikke i å få slike kommentarer. Kommer ikke tilbake.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sosialen.

Oslo barer

åpningstider, plassering. Møllergata 13 oslo bistroer kart bykart, satellitt visning. Sosialen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sosialen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sosialen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Paragrafen Paragrafen 20 meter
Justisen Justisen 27 meter
Oslo Camping Oslo Camping 31 meter
Kjøkken og Bar Kjøkken og Bar 47 meter
Surround Bar Surround Bar 93 meter
Café Sør Café Sør 93 meter
Café Brasil Café Brasil 110 meter
Bonanza Bonanza 110 meter
Fyret Fyret 110 meter
Torggata Torggata 113 meter
Karusell Karusell 120 meter
Café Mono Café Mono 133 meter
Youngs Youngs 138 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler