facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Neskollen karateklubb

Neskollen karateklubb

Info

Neskollen karateklubb holder til i Nes arena på Neskollen.

Klubben er i stadig vekst og har nå nærmere 70 medlemmer i alderen 7-77 år.

Historie

Neskollen Karateklubb ble grunnlagt i februar
2002. I utgangspunktet var vi en ”forlenget arm” av Shigan Karateklubb i Oslo, som var drevet av Marianne - og Tove Olafsen siden 1992.
Tove Olafsen og Torbjørn Helgaker startet opp i Neskollenhallen med en liten gruppe barn, men pågang medførte at klubben ganske raskt også etablerte partier for ungdom og voksne. Neskollen Karateklubb ble i des. -14 medlem av Shizendo Martial Arts, og følger deres treningskonsept og prinsipper.
Vår hovedinstruktører, Steve Martin 5 Dan, fra England har mer enn 30 - års erfaring, og påser at medlemmene følger de etiske og moralske krav som ligger til grunn for et medlemsskap i Shizendo Martial Arts. Klubben er i stadig vekst, og har i dag over 60 medlemmer fra 6 - 66 år. Ordinære partier avholdes på mandager, onsdager og torsdager i Nes Arena på Neskollen. Les mer på vår hjemmeside.

Adresse: Nes arena, 2165 Hvam, Akershus, Norway
By: Hvam
Rute: Nes arena
Postnummer: 2165



relaterte søk: Karate Råholt, Shizendo Karate
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Neskollen karateklubb.

Hvam ıdrettslag

åpningstider, plassering. Nes arena kart bykart, satellitt visning. Neskollen karateklubb adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Neskollen karateklubb. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Neskollen karateklubb med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Låvefesten Låvefesten 169 meter Låvefesten er en serie på to innendørs friidrettsstevner i Nes Arena med.
Team Nes Team Nes 61 km Om Team Nes Team Nes er et samarbeid mellom Raumnes & Årnes IL, Hvam IL og Haga big i...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler