facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Team Nes

Team Nes

Info

Om Team Nes
Team Nes er et samarbeid mellom Raumnes & Årnes IL, Hvam IL og Haga big ideas math help with homework IF innen ungdomsfotballen i Nes. Vi stiller lag i alle årklasser fra Gutter/Jenter 13 år og opp til junioralder.

Historie

Om Team Nes
Team Nes er et samarbeid mellom Raumnes & Årnes IL, Hvam IL og Haga big ideas math help with homework IF innen ungdomsfotballen i Nes. Vi stiller lag i alle årklasser fra Gutter/Jenter 13 år og opp til junioralder.

Vi skal være et samlingspunkt for ungdommen som ønsker å spille fotball på alle nivåer, både bredde og elite, hvor det er mulig. Vi ønsker å beholde flere aktive i organisasjonene over lengre tid. Miljøet skal både fremme gode holdninger til lagmiljø og til personlig utvikling av spillere.

Uten dette samarbeidet ville det ha vært umulig å stille et 11´er-lag i alle årklasser for de 3 fotballklubbene alene da tilgangen på spillere er for liten.

Vår målsetting
Team Nes er et samarbeid mellom Raumnes & Årnes IL,
Hvam IL og Haga IF innen ungdomsfotballen i Nes. Vi stiller lag i alle årklasser fra Gutter/Jenter 13 år og opp til junioralder og damer.

Vi skal være et samlingspunkt for ungdommen som ønsker å spille fotball på alle nivåer, både bredde og elite, hvor det er mulig. Vi ønsker å beholde flere aktive i organisasjonene over lengre tid. Miljøet customwriting.comreliable skal både fremme gode holdninger til lagmiljø og til personlig utvikling av spillere.

Adresse: 2165 Hvam, Akershus, Norway
By: Hvam
Postnummer: 2165


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Team Nes.

Hvam ıdrettslag

åpningstider, plassering. Team Nes adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Team Nes. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Team Nes med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Låvefesten Låvefesten 61 km Låvefesten er en serie på to innendørs friidrettsstevner i Nes Arena med.
Neskollen karateklubb Neskollen karateklubb 61 km Neskollen karateklubb holder til i Nes arena på Neskollen. Klubben er i stadig vekst...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler