facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nordre Aasen Bo-Og Habiliteringssenter

Info

Nordre Aasen er en ideell aktør, non profit organisasjon, som har en visjon om å bidra til at mennesker med utviklingshemninger for gode levevilkår i vårt samfunn

Historie

Lokalisert i Oslo, mellom Sinsen og Sandaker.
Leverer tjenester til Oslo og Akershus kommuner, og Oslo Universitetssykehus.

Vår oppgave

Senteret leverer habilitering og rehabiliteringstilbud til mennesker med funksjonsnedsettelser. Senteret leverer spesialisthelsetjenester og ulike tilbud på kommunalt nivå.

Produkter

Utredning og behandling på områdene; Sitteklinikk, alternativ supplerende kommunikasjon,Intensiv motorisk trening, tilpasning av hjelpemidler, utprøving av tiltak, førspråklig trening, familieveiledning, veiledning eksternt.
Bo og avlastningstilbud.

Adresse: Kyrre Grepps Gate 11 , Oslo 0481, NO
Telefonnummer: 23 05 96 00
on.nesaaerdron@tsop
By: Oslo
Rute: Kyrre Grepps Gate 11
Postnummer: 0481


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nordre Aasen Bo-Og Habiliteringssenter.

Oslo helse & medisin

åpningstider, plassering. Kyrre Grepps Gate 11 oslo selskaps- & konferanselokaler kart bykart, satellitt visning. Nordre Aasen Bo-Og Habiliteringssenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nordre Aasen Bo-Og Habiliteringssenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nordre Aasen Bo-Og Habiliteringssenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler