facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Klinikk for Alle Helsfyr

Klinikk for Alle Helsfyr
"Klinikk for Alle Helsfyr undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også men ikke på alle klinikkene osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss."
Adresse: Innspurten 15 , Oslo 0663, NO
Telefonnummer: 22 07 66 70
By: Oslo
Rute: Innspurten 15
Postnummer: 0663



relaterte søk: klinikk for alle priser, klinikk for alle bryn, klinikk for alle storo, apexklinikken helsfyr, klinikk for alle majorstuen, klinikk for alle bryn oslo, klinikk for alle storo priser, klinikk for alle telefon
Anmeldelser
Klinikk for alle på Helsfyr består av mange fagfolk som er svært dyktige i faget sitt. Det er god atmosfære og man blir godt mottatt. Jeg var innom Martin B Mathiesen som er akupunktør og han stakk nåler i meg. Man skulle tro det var vondt, og det var det! Nei, jeg bare tuller. Jeg hadde senebetennelse i armen av å skrive for mye på dataen, så stakk jeg til Martin og han fikset det gjennom noen få behandlinger. Jeg fikk også massasje av en fyr jeg ikke husker navnet på nå. Det var og veldig bra. Jeg vil absolutt anbefale dette stedet! Det er nesten så jeg håper jeg får en ny senebetennelse, så bra er det om du skjønner hva jeg mener.
Jeg dro til klinikk for alle på Helsfyr, jeg kom dit med store plager i rygg og nakke. Her fikk jeg så god oppfølging og en tett behandling med terapeuter, akupunktører, kiropraktorer og fot-spesialister at mine plager er nå borte. Anbefaler dette stedet på det sterkeste da de samarbeider så godt seg imellom og opptrer veldig proft. Her får du ikke bare en spesialist, men et helt team rundt deg. Jeg gikk til Martin Mathisen som var veldig kunnskapsrik samtidig som han fikk meg til å slappe av, og kiropraktor Tor Smeby, veldig dyktig.
Samboeren er veldig fornøyd, slet med bekkenløsning, og de her fikk henne på bedringens vei! Eneste å klage på er selvsagt prisen, men det er vel mer eller mindre en standard man ikke får gjort noe med. Liker spesielt godt at de ikke hadde strødd utenfor inngangen sin en tid tilbake, mersalg? :
Jeg fikk akutt vondt i ryggen etter trening med olympiske løft. Dette har jeg gjort før og smerten har vært vedvarende i lang tid. Denne gangen gikk jeg rett til klinikk for alle og satt nåler hos en akupunktør, Martin, 3 ganger på rad. Smerten forsvant faktisk med en gang og jeg kan trene igjen allerede. Anbefaler alle med lignende problemer å gjøre det samme, fremfor å vente på at smerten skal gå over.
Jeg vil gjerne takke for all hjelpen jeg fikk med min kroniske senebetennelse og alle ettervirkningene jeg har slitt med ettter det. Det mest utrolige er at jeg har gått til behandling i nesten fem år og var avhengig av dette for å kunne fungere greit. Men her fikk jeg ikke bare hjelp til å få orden på mine plager, men også hjelp til selvhjelp som gjorde at jeg nå har klart meg uten behandling i et år. Tusen takk!!! Superflinke folk, og det kan jeg si med hånden på hjertet etter å ha vært igjennom en stor mengde av behandlere på forskjellige felt over maaaaaange år. Så jeg har litt erfaring. Takk igjen! Dere fortjener det så inderlig :
Veldig bra plass. Hadde senebetennelse i over 6mnd og prøvde alt før jeg i fortvilelse ble henvist til denne plassen av en kompis. Med kombinert behandling av akupunktur og fysioterapi ble jeg kvitt senebetennelse i begge armer forårsaket av tromming i løpet av en tid på 6-8 uker. Det er vanskelig å beskrive lettelsen av å ikke måtte legge opp den musikalske aktiviteten likevel. Kan anbefale akupunktur av Martin Mathisen, veldig hyggelig fyr og han gjorde hele opplevelsen til en bra og hyggelig affære.
Jeg går til behandling hos Linda for flere tilbakevendende plager og hun holder meg smertefri, selv om jeg en arbeidshverdag som består av mye stillesitting og stress. Hun behandler meg for stivhet relatert til bekken, korsrygg og nakke veldig bra mot migrene.. Jeg har også fått effektiv behandling for fordøyelsesproblemer, knyttet til innvendige spenninger. Jeg anbefaler virkelig å gå til Osteopat Linda Esaiassen.
Har vært her med flere ulike typer problemstillinger. Alltid fått rask og førsteklasses hjelp av både fysioterapaut og kiropraktor. De har stått på og fulgt meg opp langt ut over det man kan forvente. Tusen takk.
Kom til osteopat Linda med smerter og stramme musklar på grunn av langtidsstress og tunge løft på jobb. Det blei raskt betring etter nokre få behandlingar hjå Linda! Eg har aldri følt meg så grundig undersøkt hjå nokon andre terapeutar. Har også fått oppfølging i etterkant av behandling med spørsmål om korleis det går. Vil absolutt anbefale Linda og KFA Helsfyr.
Meget bra klinikk med fantastisk dyktige terapeuter. Om det skal være nåler, knekke opp virvler, massere ut plagene eller en rekke andre ting. De som jobber her har stålkontroll, de finner problemet ditt, og behandler det.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Klinikk for Alle Helsfyr.

Oslo helse & medisin

åpningstider, plassering. Innspurten 15 kart bykart, satellitt visning. Klinikk for Alle Helsfyr adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Klinikk for Alle Helsfyr. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Klinikk for Alle Helsfyr med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Leger Uten Grenser Leger Uten Grenser 3 km Verdens beste og mest seriøse humanitære organisasjon.
Sophies Minde Ortopedi Sophies Minde Ortopedi 3 km Her er det fantastiske folk som yter god service.
Nordre Aasen Bo-Og Habiliteringssenter Nordre Aasen Bo-Og Habiliteringssenter 3 km Nordre Aasen er en ideell aktør, non profit organisasjon, som har en visjon om å bidr...
Have a massage in the city centre Have a massage in the city centre 4 km Oversatt av Google Perfekt beliggenhet nær sentrum, utmerket dyktig personale, og et ...
Klinikk Oslo Klinikk Oslo 4 km Må bare si at dette er noe av de mest profesjonelle jeg noen gang har vart bort i. Je...
Adaptor Adaptor 4 km Fikk utrolig god informasjon om det jeg lurte på. Litt vanskelig å finne fram til de,...
Klinikk Frogner Klinikk Frogner 5 km Er så takknemlig og glad for at jeg fant kiropraktor Marianne Molnæs v/Klinikk Frogne...
Bm Naturterapi Bm Naturterapi 5 km "Naturmedisinsk behandling som benytter avansert utstyr for måling av ubalanser ...
Klinikk 10 A Klinikk 10 A 6 km Har vært pasient her i mange år, og alle som jobber der er høykvalifiserte fagpersone...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler