facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norfloor AS

Norfloor AS

Info

Norfloor har helt siden starten i 1979, levert fliser, baderomsmøbler og tilbehør til tusenvis av norske byggeprosjekter og er nå Norges eldste fliskjede.

Historie

Norfloor AS har helt siden starten for 36 år siden vært en viktig og ledende aktør i den norske flisbransjen.
Hvis du går med drømmer om nye spennende planer for hjem eller fritidsbolig, bør du ta turen innom nærmeste Norfloor butikk!
Fliser er vårt fag! Den faglige kompetansen, service, veiledning og garanti vi kan gi deg på flis, VVS, tilbehør og kjemiske produkter gir deg trygghet for valg hos oss som du garantert blir fornøyd med.

Vår oppgave

Norfloor vektlegger å være en idèkilde, og gi inspirasjon til løsninger som passer for deg - enten det er klassiske trygge valg, eller de mest trendy og ultramoderne løsninger.

Produkter

Fliser, VVS, Tilbehør, Kjemiske produkter



"Norfloor Oslo på Furuset fører et stort sortiment av fliser fra noen av verdens mest kjente produsenter i et av Oslo største utstillingslokaler. Vi har levert fliser og gjort våre Oslo kunder fornøyd i over 40 år så du kan stole på en høy kompetanse når du kommer til oss. Du finner oss på Furuset bare noen hundre meter fra IKEA rett ved Oslo VVS Senter. For mer informasjon besøk vår nettside eller ring oss."
Adresse: Strømsveien 325, 1081 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22812700
on.roolfron@tsop
By: Oslo
Rute: Strømsveien 325
Postnummer: 1081



relaterte søk: norfloor oslo, billige fliser, norfloor fredrikstad, fliser kjøkken, norfloor drammen, fliser gulv, fliser bad, blå fliser
Anmeldelser
Fin butikk. Flinke folk som har god greie på fliser og som gir topp service. Kommer tilbake
Veldig behjelpelig og serviceminded betjening. Holder det de lover. Kan anbefale Norfloor. Spesielt Dino på Norfloor Furuset. Dyktig og hyggelig kar som Norfloor kan si seg stolte over å ha som representant til å representere bedriften.
Ble godt ivaretatt og fikk god hjelp av Dino! Anbefaler Norfloor
Helt elendig kundeservice og oppfølging av prosjektselger. Vi fikk kontakt med Patrick Bjørklund som skulle hjelpe oss med tilvalg og ble lovet både hjelp, oppfølging og 3D tegninger. Dette var i juni 2021. Nå, 9 måneder senere, har vi ikke hørt noe mer, etter jevnlige purringer. Ingen hos Norfloor svarer på epost. Har til og med ringt inn og fått beskjed om at vedkommende skal be Patrick ta kontakt/svare på epost. Det hjalp heller ingenting. Dårligere kundebehandling skal du lete lenge etter. Hadde det ikke vært for at utbygger bruker Norfloor som leverandør hadde vi styrt unna for lengst. Styr unna og velg heller en profesjonell aktør.
Vi trengte fliser til to bad, vaskerom og entrè i forbindelse med oppussing, og brukte mye tid på å lete rundt for å prøve å finne de "rette" flisene. Og fant alle hos Norfloor på Furuset. Skikkelig god & hyggelig service av Ingrid - vi er svært godt fornøyd med alt. Anbefales på det varmeste!
Begyndte veldig hyggelig, men ved retur av varer viste en anden side seg. Ufin håndtering, frekke svar, lite løsningsorientert og endret forklaring flere ganger. Lagde også på telefonen et par ganger til og med. Saken dreier seg om et lite beløp, og hadde de ikke oppført seg så direkte ufint, hadde jeg ikke brydt meg om å ta saken videre, men siden de velger å håndtere saken så ubegripelig uprofessionelt, blir det like så mye en prinsippsak. Jeg kan derfor kun anbefale folk å handle andre steder.
Svært hyggelige, behjelpelige og kunnskapsrike ansatte. Både i butikken og på lageret. Gode priser på fliser og tilbehør, men noe høye priser på lim. Flott utstillingslokale med bra utvalg. Kjempepluss at de har lager på samme sted. Obos medlemmer får rabatt, og utrolig positivt at de faktisk spurte om du var medlem. Anbefaler denne butikken.
Bra utvalg og hyggelige mennesker. Var nede på proff senteret etter at jeg hadde kjøpt fliser og de er super hyggelige og hjelpsomme. Takk for mye hjelp Jarle og alle de andre -:
Bra utvalg, jeg har ikke noe greie på flis men det så ut som det var bra kvalitet Hjelpsomme folk som jobber der
Ingen ekspeditør var der, lite å se og dyrt.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Norfloor AS.

Oslo ınteriør

åpningstider, plassering. Strømsveien 325 oslo ınteriørbutikk kart bykart, satellitt visning. Norfloor AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Norfloor AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Norfloor AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler