facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Norsk Skuespillersenter

Norsk Skuespillersenter

Info

Norsk Skuespillersenter er et kompetansesenter for kontinuerlig faglig utvikling innen scenekunst. Senterets mål er å nå skuespillere over hele landet gjennom kurs, seminarer, debatter og idéutvikling. www.skuespillersenter.no

Historie

Norsk Skuespillersenter ble initiert av Norsk Skuespillerforbund, og ble drevet på frivillig basis i en årrekke. Fra 2001 ble vi en egen stiftelse. I 2006 kom vi med på statsbudsjettet. Skuespillersenteret har som mål å være et ressurssenter for skuespillere over hele landet. Vi tilbyr subsidierte kurs, treningsopplegg og workshops.

Våre kurs er åpne for alle profesjonelle skuespillere, uavhengig av medlemskap i Norsk Skuespillerforbund. Enkelte av våre tilbud er også åpne for deltakere fra andre deler av kulturlivet.

Skuespillersenteret skal bidra til tverrfaglig samarbeid mellom kunstnere og kunstorganisasjoner fra kunstformer og miljøer innen scenekunst, film, billedkunst, dans og musikk.

Se vårt program på våre nettsider: www.skuespillersenter.no

Adresse: Welhavens gate 1, 0166 Oslo
Telefonnummer: 22206560
By: Oslo
Rute: Welhavens gate 1
Postnummer: 0166relaterte søk: Audition Norge, Prøvelokaler Oslo, Kasakhstansk skuespiller i Norge
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Norsk Skuespillersenter.

Oslo organisasjon

åpningstider, plassering. Welhavens gate 1 kart bykart, satellitt visning. Norsk Skuespillersenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Norsk Skuespillersenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Norsk Skuespillersenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Skepsis Norge Skepsis Norge 267 meter
Fagforbundet Fagforbundet 514 meter
Kirkens Nødhjelp Kirkens Nødhjelp 569 meter
Oslo-Filharmonien Oslo-Filharmonien 790 meter
Civita Civita 913 meter
Norsk Friluftsliv Norsk Friluftsliv 920 meter
Regnskap Norge Regnskap Norge 932 meter
Econa Econa 936 meter
LO Stat LO Stat 964 meter
NYT NORGE NYT NORGE 979 meter
Hold Norge Rent Hold Norge Rent 981 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler