facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Obs BYGG Jessheim

Obs BYGG Jessheim

Info

Velkommen til Romerikes største lavpris byggevarehus på Jessheim!

Historie

Velkommen til Romerikes største lavpris byggevarehus på Jessheim!



"Lave priser, prisløfte, lange åpningstider og drive-in gjør byggevarehandelen hos Norges største lavpris byggevarekjede både enkel og billig."
Adresse: Romsaas allé 41, 2063 Jessheim
Telefonnummer: 63948100
By: Jessheim
Rute: Romsaas allé 41
Postnummer: 2063


åpningstider

Mandag: 07:00 - 22:00
Tirsdag: 07:00 - 22:00
Onsdag: 07:00 - 22:00
Torsdag: 07:00 - 22:00
Fredag: 07:00 - 22:00
Lørdag: 08:00 - 20:00


relaterte søk: coop obs bygg jessheim åpningstider, coop extra bygg, coop obs jessheim, coop obs jessheim åpningstider, coop obs bygg kundeavis, coop byggmix, coop obs bygg åpningstider, coop obs jessheim kundeavis
Anmeldelser
Absolutt beste byggevarenes i Jessheim og område. Bra servise, kunnskap, effektive, lave priser og drive inn Helt top
Stor plass, godt utvalg og greie priser. Og en ung fantastisk flink selger Gutt med god del kunnskap om diverse ting og ærlighet om produktene en spørom. Han har ekspedert meg 2 ganger på 1 uke. Og jeg er like fornøyd. Selv om det ble vel over 5000kr jeg endte opp med å bruke
Innholdsrik og fin butikk. God service når man får det. Folka på trelasta står til 10 stjerner
Her får man det meste, man får også god hjelp og veiledning. Enkelt å finne det man ser etter.
Kjør inn i lageret å stå under tak mens du laster opp byggevarene, genialt. Ellers er det en stor butikk med alt annet du trenger til oppussings prosjektet ditt.
Mer enn forventet. Slik var vår opplevelse av besøket. Både i butikken og ute i drive in avdelingen fikk vi god hjelp. Ble fulgt til varene og vist forskjellige alternativer. Enkelt å bare laste inn i bilen. Hyggelig avslutning i kassa på vrei ut. Stor parkering foran butikken. Hc vennlig.
Personlig er nok dette favoritt stedet mitt når det gjelder oppussing, bygg og maling etc. Mest fordi det er stort, ofte ikke overfylt av mennesker, har varer av diverse typer, samt hyggelig betjening. At de også ikke er av de dyreste er nødvendigvis ikke noe negativt. Alt dette sammenlagt gjør at Coop Obs ofte er det jeg tenker på når det gjelder byggevarer.
For dere som har bestilt varer på klikk og hent og ikke for etterregistrert det på coob kortet. Bare retuner produktet og kjøp varen på nytt.
Her har de det meste, å best service.. å de i male avdelingen er helt fantastiske.. Handle der er en stor fornøyelse.
Servicen er fantastisk! Får alltid den hjelpen jeg trenger!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Obs BYGG Jessheim med offentlig transport


Gjestad bo-og aktivitetssenter 280 meter
439
Soltun bosenter 490 meter
439
Parktoppen 500 meter
439

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Obs BYGG Jessheim.

Jessheim byggevareforhandler

åpningstider, plassering. Romsaas allé 41 jessheim detaljhandel kart bykart, satellitt visning. Obs BYGG Jessheim adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Obs BYGG Jessheim. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Obs BYGG Jessheim med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler