facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Okss.no - Opplæringskontor salg/service

Okss.no - Opplæringskontor salg/service

Info

Opplæringskontor for salg/ servicefag avd. Haugesund. Vi tilbyr lærlinger/læreplasser i Salgsfaget, Kontorfaget og IKT-servicefag i Rogaland og Hordaland.

Historie

OKSS.NO rekrutterer lærlinger og lærebedrifter på Haugalandet og i Hordaland. Vi følger opp lærlingen og bedriften gjennom hele læretiden. Vi sørger for alt lærlingen trenger av kurs og materiell, og vi fikser hele den administrative delen av jobben for bedriften.

Ønsker du en jobb hvor du har mye kontakt med mennesker? En jobb som er utfordrende og variert, hvor fokus vil være å yte god service?

Da kan et yrke innen salg og service være noe for deg. Vi tilbyr læreplasser på Haugalandet, etter Studieretning Service & Samferdsel.

Dette er et yrkesfag, våre lærlinger går to år på skole, og deretter to år i lære i bedrift. Læretid avsluttes med fagbrev i de ulike fagområdene.

Vi i OKSS.NO kan tilrettelegge for spesielle løp for voksenlærlinger, eller andre med annen skolebakgrunn. Ta kontakt med oss for mer info.

Opplæringskontoret for salg og service på Haugalandet har lærlinger i: Salgsfag, Kontor/Adm.fag og Ikt-servicfag.

Vi holder til i Haugesund og har pr i dag ca 90 lærlinger i ulike bedrifter på Haugalandet - fra Skudeneshavn til Stord.

Vår jobb er å følger lærlingene i de årene de går i lære i bedrift.

Hovedmålet for opplæringskontoret er:
-å rekruttere nye lærlinger og lærebedrifter
-følge opp læreforholdet
-påse at elevene får god og riktig opplæring
-å sikre fremtidig rekruttering til næringen

Ønsker du læreplass, eller lærling? Ta kontakt!

Du treffer oss på OKSS.NO eller på tlf: 93 411 413

Adresse:
Telefonnummer: 93411413
By: Haugesund



relaterte søk: Opplæringskontor Salg og Service viken, Opplæringskontor salgsfaget, Lærling Salg og service, Lærling salgsfaget
Nærliggende lignende selskaper
HVL Maritime HVL Maritime 3 km Bestilte energidrikk i brusautomaten, ble belastet, nektet å gi meg brusen, grævla si...
NSF Student Haugesund NSF Student Haugesund 3 km Lokallaget NSF Student Haugesund er organisasjonen for fremtidens sykepleiere, ved Hø...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler