facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Olivia Hegdehaugsveien

Olivia Hegdehaugsveien

Info

Tynn, krisp pizza, pasta og antipasti laget av ekte italienske råvarer. Ambisiøse, dyktige kokker med sans for detaljene og råvarekvaliteten i det italienske kjøkkenet. Et innholdsrikt kart med mange gode italienske viner.

Historie

Tynn, krisp pizza, pasta og antipasti laget av ekte italienske råvarer. Ambisiøse, dyktige kokker med sans for detaljene og råvarekvaliteten i det italienske kjøkkenet. Et innholdsrikt kart med mange gode italienske viner."I Hegdehaugsveien og sjarmerende Homansbyen er Olivia vår italienske oase i en ellers travel bydel. Restauranten har blitt en nabolagsfavoritt for mange med sine to intime etasjer inne og en fantastisk stor uteservering, som vi liker å kalle vår olivenlundhage. Her kan du sitte ute på både kalde og varme dager med peis, hyggelig utebelysning, store parasoller og varmelamper. For kaldere vær har vi også en vinterhage som gir deg følelsen av å sitte ute, selv på de kaldeste vinterdagene.Opplev et lite stykke Italia hos oss - med autentiske smaker i en uformell og livlig atmosfære. Maten vår tilbereder vi fra bunn og med kjærlighet slik at du kan oppleve det beste Italia har å by på. Buon appetito e benvenuti da Olivia!"
Adresse: Hegdehaugsveien 34 , Oslo 0352, NO
Telefonnummer: 23 11 54 70
on.aivilo@neievsguahedgeh
By: Oslo
Rute: Hegdehaugsveien 34
Postnummer: 0352


åpningstider

Mandag: 11:00-23:00
Tirsdag: 11:00-23:00
Onsdag: 11:00-00:00
Torsdag: 11:00-00:00
Fredag: 11:00-00:00
Lørdag: 11:00-00:00
Søndag: 12:00-23:00

Anmeldelser
Vi hadde booket bord her en onsdag kveld utendørs. Olivia Hegdehaugsveien har en stor uteservering med mye plass, men denne er veldig populær så vi var glad for å ha booket i forveien anbefales ! Vi bestilte pasta med biff, sopp og tagliatelle, pasta penne med kylling og carbonara. Gode, enkle smaker som de fleste vil like. Focacciaen deres er absolutt ikke noe å skryte av og er ganske tam i smaken, men ellers var dette en hyggelig opplevelse. Servitøren var hyggelig og imøtekommende, men glemte enkelte deler av bestillingen vår. Alt i alt, veldig okei, men er du glad i italiensk mat ville jeg gått for et mer tradisjonell sted som har større fokus på råvarene.
Fikk et bord like ved en peis, noe som var godt på en frossen kveld. Nydelig mat, godt utvalg i alkoholfri drikke, går helt fint å spise og drikke godt uten alkohol. Hyggelig servitør som hadde kunnskap om det som var på menyen. Et sted jeg har lyst å komme tilbake til.
Maten var veldig god, men servicen var ikke noe særlig. Vi måtte minne dem på at vi hadde bestilt forret, vi måtte gå å hente de for å be om påfyll på drikken også for å få betale. Lokalene var veldig koselige, men stole var absolutt helt forferdelige. Selv samboeren med smale herre-hofter synes stolene klemte noe forferdelig. Rart restauranter ikke investerer i bedre stoler om de ønsker at gjestene skal sitte lenge og bestille mer...
Var veldig fornøyd med maten, valgte 3 retters middagen som besto av tappas som forrett, entrecôte til hovedrett med kaffe og panacota til dessert. Var nydelig smak på maten spesielt ovnsbakte cherry tomatene hadde en fin smak av hvitløk som gikk så godt med kjøttet. Panacotaen var frisk og god med kaffen som slo ganske godt ann med denne kaffe entusiasten. Kjempe god service med hyggelig servitører som sjekket med glede allergener i maten med kjøkkenet. Eneste som trekker litt ned er entrecôten som var litt for tynn, trenger litt mer tykkelse for gi en ordentlig smak og få den til riktig temperatur da det lett blir godt stekt. Alt i alt var det en hyggelig middag.
I det norske arbeidslivet er det en selvfølge å kunne kreve tariffavtale. Likevel er våre medlemmer hos Olivia Hegdehaugsveien i streik for tariffavtale, fordi ledelsen nekter dem en rettferdig avtale med anstendige vilkår, trygghet, forutsigbarhet og medbestemmelse. Vil du støtte de ansatte hos Olivia og bidra til at de lykkes i streiken? Velg andre spisesteder enn Olivia, og legg heller besøket til steder som ikke motarbeider det seriøse og organiserte arbeidslivet Maten smaker best når de ansatte har rettferdige lønns- og arbeidsvilkår og ordna forhold! ‍
Unngå å spise her, og støtt heller streiken. Prøver å forsvare seg med at de er kåret til "Great Place to Work", men dette er "en helkommersiell aktør som bedrifter betaler betydelige beløp for å jobbe med. Og det er kun de som har betalt til Great Place to Work som er med i den årlige rangeringen. Det koster altså penger å bli vurdert som «Norges beste arbeidsplass." Aftenposten, 2019.
Bestilte "Funghi e crema di tartufo vegetariano" ~trøffelkrem, mozzarella, taleggio, blandet sopp, ruccola Veldig god. Anbefales! : Alternativer for vegetarianere: Vegetar er godt merket i menyen
Trakassering av egne ansatte ,grove trusler mot fagorganiserte og streikebryteri. Per dato tilhører restauranten bånnslammet i norsk arbeidsliv. Styr unna inntil tariffavtale er på plass!!
Vi kom sent på en lørdag og hadde ikke reservert bord men de ordnet ett bord til oss veldig tålmodige ansatte og god service helt topp alle rundt bordet var fornøydMat: 4/5
Maten var god, men vi var 4 som bestilte samtidig og vi fikk bare mat til 3. Vi andre rakk å spise opp maten før sistemann fikk servert mat.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Olivia Hegdehaugsveien med offentlig transport


Homansbyen 40 meter
11N
1N
2N
Homansbyen 40 meter
19
Homansbyen 150 meter
21
Welhavens gate 230 meter
17
18
19
Welhavens gate 230 meter
11N
19N
1N
2N

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Olivia Hegdehaugsveien.

Oslo ıtaliensk

åpningstider, plassering. Hegdehaugsveien 34 oslo vinbarer kart bykart, satellitt visning. Olivia Hegdehaugsveien adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Olivia Hegdehaugsveien. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Olivia Hegdehaugsveien med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Campo de Fiori Campo de Fiori 93 meter
Jafs Jafs 328 meter
Bislett Kebab Bislett Kebab 449 meter
La Cetta La Cetta 463 meter
Store Stå Store Stå 473 meter
Pizza Unofezo Pizza Unofezo 520 meter
Kebabbiten Kebabbiten 540 meter
Boletini Boletini 557 meter
Cru Cru 597 meter
Pizza Al Parco Pizza Al Parco 609 meter
Tullins Café Tullins Café 615 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler