facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pizza Pancetta Briskeby

Pizza Pancetta Briskeby
Adresse: Eilert Sundts gate 13 A , Oslo 0259, NO
Telefonnummer: 24 11 82 44
By: Oslo
Rute: Eilert Sundts gate 13 A
Postnummer: 0259


åpningstider

Mandag: 14:00-22:00
Tirsdag: 14:00-22:00
Onsdag: 14:00-22:00
Torsdag: 14:00-22:00
Fredag: 13:00-23:00
Lørdag: 13:00-23:00
Søndag: 13:00-23:00


relaterte søk: pizza pancetta majorstuen, pizza theresesgate, pizza pancetta theresesgate, pizza pancetta thereses gate, pizza pancetta bislett, pizza bjølsen, pizza pancetta bjølsen oslo, pizza pancetta levering
Anmeldelser
Veldig fine og gode pizzaer. Rask service! Anbefales!Mat: 5/5
HEEEELLLT FANTASTISK ALTSÅ!!! gud så god pizza. jeg. Britt på 64 år! Og Mannen MIN Tore er så store fans av pizza panchetta. Unnskyld for skrivefeil. LITT NY TIL mobiltelffonen. hahaah. Men! Jeg har aldri smakt så god pizza som de feite polakkene lager der inne assa! HAdde neimen gitt 100 stjerner om jeg kunne!! Nam altså!!
Klar favoritt hos meg! Bestiller alltid herifra når jeg skal bestille take-away. Har nå gått en del i Capricciosa med ekstra gorgonzola og chili, og med hvitløksdressing. Pleier å spice opp litt hjemme med trøffelolje/flak og chiliflakes Har prøvd flere av de andre pizzaene her også, som også har vært gode
Elsker denne pizzaen! Har vært fast kunde i 3 år, men nå har jeg dessverre flyttet og håper jeg finner noe tilsvarende. Kan anbefale nr 10 :
Fikk alvorlig matforgiftning av kebab pizza. Satt på do i en uke og høyfeber. Kjøttet smakte rart og måtte kaste pizzaen etter å ha smakt på den. Hold deg unna hvis du kan!!
Veldig skuffet. Bestiller Hawaii pizza gjennom foodora. Pizzaen var kald, og det var bokstavelig 3 ananas stykker på den. Skulle gjerne ha pengene tilbake egentlig.
God smak, men kvalmende mye fyll i forhold til mengde bunn.
Fikk gode forventninger etter alle disse fine google anmeldesene.. så ble greit skuffet når jeg fikk en 4 oster pizza med tomatsaus mozarella, parmesan, gorgonzola og chevre. Det er hverken godt eller italiensk. 4 oster pizza skal være en hvit pizza. De hadde rask levering, så de får en stjerne for det.
Kommet og spist her i over 12 år. Her kan man få grei pizza til en billig penge. Men etter mange år har jeg merket at kjærligheten som en gang var her begynner å falle vekk. Pizzabunnen har ikke særlig smak, sausen har de begynt å ta mindre på og er veldig smakløs nå. Savner de gode glame tidene : men kommer hit fortsatt hehe
Her er det så god pizza at vi kommer hit ofte
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Pizza Pancetta Briskeby.

Oslo pizza

åpningstider, plassering. Eilert Sundts gate 13 A oslo ıtaliensk kart bykart, satellitt visning. Pizza Pancetta Briskeby adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Pizza Pancetta Briskeby. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pizza Pancetta Briskeby med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler